Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kellős

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
lorien Aktualitások röviden 2009.05.20 16:24:00
Ma kissé rendhagyó napot tartottam, és hazafelé Budapestről letértünk a főútról. Célzottan és tervezetten: nagyobb mennyiségű bodzavirágot szedtem egy félreeső akácos-ligetes területen. Az országban szinte mindenhol találni ilyen területeket. Tavaly…..
Ennél nagyobb botrány nem hiszem, hogy lesz idén az USA-ban. A New York állambeli Kings County Hospital ellen indított perben az ügyvédek hozták nyilvánosságra azt a felvételt, melyen jól látszik, hogy egy pszichiátriai osztályon az egyik beteg, egy 49 éves nő, leesik a székről…..
"A főhőst tízszer eltalálják, de szerencsére csak egy horzsolás,Fütyülj a csőbe, forgasd a tárt, csináljunk egy kis Amerikát."És mégis. Kilencvenötödik életévében elhunyt Kosáry Domokos. Mint Yoda, talán utolsót köhécselt, aztán egyesült az Erővel. Pedig néha…..
Nagyító A bolygó neve Combino 2007.11.03 11:47:00
Téma – BKV Budapest 2007 November 2. Hősünk felszáll a 4-es villamosra és elrobog a lenyugvó napfényben. Hát nem, megyek haza fáradtan a munkából, semmi másra nem vágyom, mint némi szilárd halmazállapotú ételre, egy fürdőre, és a Heroes legújabb részére. Ezen…..
Most lesz öt éve, hogy nagyi meghalt. Nem akarok itt könnyes-bús emlékezést tartani, mert egyrészt minek, úgysem ismerte senki, másrészt nem szokásom nagy nyilvánosság előtt alsógatyára vetkőzni, még akkor sem, ha csak a lelkemről is van szó.Szóval öt éve, 98 évesen. Ami…..