Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DATOS

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nintendo Power   Ismét egy videó Majin_Zed barátunk tollából, csak nehogy megszokjátok a napi 2 videót. Köszönjük fáradozását. AVGN - Nintendo Power (Hun Sub)Uploaded by dolfinthereal. - See more comedy videos...
DATOS 2010.08.09 23:25:28
@DATOS: MEgoldottam :D
Ninja Gaiden - Outtakes   Lehullt a lepel. A videó amit bejelentettem: Ninja Gaiden - Outtakes, Ninja Gaiden - elszúrt jelenetek. Egy élmény volt feliratozni. Végig röhögtem. Aki nem tudja miről van szó, vagy aki nem látta az eredeti videót azzal kezdje. Be is linkelem ide. Ez az…..
DATOS 2010.07.08 16:12:09
AVGN és NC rajongói oldal Rambo 2010.07.06 21:44:00
Rambo Üdv emberek. Ennyit még sose szívtam felirattal. Valósággal kiszívta az energiámat minden perc amit a feliratozásával töltöttem. Nem tudom miért. Még a végén a konvertálásnál is hibát jelzett. Pénteken diplomaosztóm lesz, így a készülés miatt nem igazán lesz időm…..
DATOS 2010.07.07 10:08:25
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.07.03 18:25:00
A következő alanyt a héten már végigvittem egyszer, most vasárnap nekiállok a felvételek rögzítésének is. Az ötletek hozzá már megvannak, mondhatom, lengyel barátaink megint megelégedtek egy bődületes baromsággal... Az élvezeti faktor valahol 0 és a nagyon kevés között van.…..
Double Vision   Íme a Double Vision videók. Következő a Metal Gear lesz.Update: Ogre fölajánlotta, hogy feliratozza a Metal Geart, így én sok kérésnek megfelelően a The Dragon in my Dreams videót feliratozom, amit végre sikerült letöltenem. Ezek várhatóak hamarosan. Mindenkinek…..
Ogre ismét nem tétlenkedett. Most két videóval is előállt. Sziasztok Láttam, sokakat megosztott az első Nostalgia Critic videó, de semmi gond. Ma olyat is hoztam, ami mind a két félnek tetszeni fog majd. Az első videó a Power Rangers film kritikája. Először is szeretnék…..
Elég sok érdekes kacsa hírt olvastam már, de ez übereli az összeset. Az Auto Motor und Sport szerint, Vettel azért tudott csapattársa mögött teremni ilyen hirtelen a törökországi futamon, mert az ausztrál, a csapat utasításának ellenére nem nyomta meg az előzés gombot, aminek…..
A Gamestar "Great Box" blogja egy interjú erejéig megkeresett engem. Szívesen eleget tettem ennek, főként, hogy megkértem őket, hogy ne az 50x megválaszolt kérdéseket tegyék fel. Betartották a szavukat, úgyhogy ha érdekelne titeket, itt elolvashatjátok. Az oldalon…..
Előre bejelentem, akárhogy is alakul ez a dráma-e játék körül, NEM lesz ebből 3. rész, ezek mind kiegészítő videók. A következő alany már megvan és tesztelem is. Régi barátainktól van, akiket már úgy hiányoltatok  ..
DATOS 2010.06.21 11:12:16
A RPCJS blog most új extrával bővült! www.vuvuzela-time.co.uk/rosszpcjatekok.blog.hu

freddyD jóvoltából XD

majdnem 1 egész percig hallgattam mire rájöttem hogy nem fog történni semmi xD
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.05.28 18:03:39
István a Dunaújvárosi Főiskolán tartott prezentációt (ugye de imádja/imádta mindenki a fősulis prezentációkat? :P) a modern médiáról és úgy gondolta társaival együtt, hogy valamiért munkásságomat prezentálnák az embereknek. Tudom, hogy ismétlem magam, de ez így még…..
Nem tudom szándékos-e, vagy nem, de hasonló színvonalú lesz a következő alanyom is. Kedvencem 0:32-nél :D Köszönöm a névtelen beküldőnek ..
Gagyi és kidolgozatlan, de nem nagyon lehet haragudni rá. A néha hallható recsegő háttérhangért elnézést, de a játék ragaszkodott hozzájuk. ELNÉZÉST azért is, hogy a videó elején a borítónál elmegy a kép, de ezt az indavideó csinálta. Harmadszorra már nem töltöm fel…..
Csupán a következő alany igen hiperaktív főhőse :)..
DATOS 2010.03.29 16:33:20