Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netaxa

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly nyáron történt, hogy esküvőre/lagziba voltam hivatalos, és borzalmas meleg volt aznap. Mindenki legyezte magát mindennel, amit csak ért. Egy barátnőm viszont elővett egy egyszerű fa legyezőt, és mondta, hogy ezt mindig magával hordja ilyen időben. Végtére is sokkal…..
Netaxa 2011.05.31 18:38:21
@Netaxa: Még annyit,hogy én vászonból szeretnék csinálni. Azt viszont nem tudom hol lehet kapni olyan fapálcákat ami a legyező alapja? Segítenél? Kérlek:)
Alice blogja Vicces egy nap 2010.03.31 15:53:00
A mai nap volt a legjobb a hétben (EDDIG,vagyis csak egy része)...:P                        Írtunk matekból de jol ment:) és írodból is ami szerintem kevésbé:(De az angol volt…..
Ma nem tudom mikor értem a suliba:D Mikor beértem Dia már ott volt (legtöbször így van :) és dumcsiztunk,de nem tom már miről:PMondjuk ez jó volt....Meg az is hogy ma kaptam két ötöst:) de egy négyest is:( habár az nem is olyan rosz jegy....Az utolsó órán pedig sétáltunk és…..
A kedvencem a BOLOND KALAPOS-t alakító JOHNNY DEPP.Persze nem csak ebben a fimben tetszett hanem pl:A Karib-tenger kalózai 1 2 vagy 3 ban.De ott van még a Charlie és a csokigyár vagy Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya(nah jo kicsit félelmetes).Néhány pictures :) Jack…..