Regisztráció Blogot indítok
Adatok
döröBé

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
döröBé 2010.12.18 20:12:07
@akrampampuli:
TR. édesapja magyar, édesanyja román, anyanyelve román, eddig Romániában élt, tud magyarul.
Most akkor román vagy magyar?
Mikor -hogy....
Amikor már azt hiszed, nem lehet überelni az eddigieket, akkor a Cassini elküld több mint egymilliárd km-ről egy ilyen képet: Ez az Enceladus hold amint épp felszáll. Akarom mondani, amint a gejzírek köpik ki a vízpárát a hasadékokon. Elsőre úgy tűnhet, hogy a kép kompozit,…..
döröBé 2010.10.02 09:29:34
@Earthlink: Rég itt vannak... :)
 Sziasztok!Miután elhelyeztük a képet az önéletrajzon, most lássuk a további követelményeket az önéletrajz kinézetével kapcsolatban. A hiedelemmel ellentétben a kevesebb néha több: vagyis NE tegyük tele az önéletrajzunkat mindenféle "csicsa-micsával", hiszen ez…..
döröBé 2010.05.10 10:02:33
"Nem válaszolt rögtön. Csak merően nézett, majd azt felelte: „Ezen túl menően az ember mindig azt gondolta, hogy szeretett.” „Ezen túl menően hogyan lehet valakit szeretni?” – kérdeztem vissza. Pedig lehet, hogy inkább azt kellett volna kérdeznem:…..
döröBé 2010.04.29 14:13:22
Sziasztok!Ha már jóképünk van, akkor már csak a kép helyéről kell gondoskodnunk.Az általam ajánlott megoldás az, hogy a képet az önéletrajzunk jobb felső sarkába illesztjük be. (Itt nem hiába "a" képről beszélek, hiszen egy darab képet töltsünk fel. Lehet, hogy ez…..
Be kell vallanom, szégyellem, hogy képtelen voltam csendben maradni. Nem azt szégyellem, hogy a beszélgetés utáni felszólalásomban áltudományosnak neveztem László Ervin professzor fejtegetéseit; hogy azt mondtam: remélem, hogy a nagyon is szükséges környezetvédelmi, gazdasági döntéseket nem az ő…..
 Szervusztok!Úgy döntöttem, hogy először saját kis sztorijaim közül szemezgetek.Íme: (a teljeskörű diszkréció ez esetben is természetes)"Tisztelt hirdető!Állást keresek és érdeklődök, hogy tudnak-e állást adni.Ha felvesznek dolgozni, akkor ajándékként 250g kávét…..
 Sziasztok!Manapság a munkáltatók elvárják, hogy az önéletrajz fényképet is tartalmazzon. Felvetődik a kérdés, vajon milyen is a jó kép?Általában a "mellkép" tanácsos, de persze ezt NE szó szerint vegyétek, mint ahogy ezt az alábbi hölgy tette. Azért hívják…..
 Szervusztok!Biztosra veszem, hogy mindenkinél előfordult már, hogy a munkahelyén egyszerűen nem volt munka, csak ugye bent kellett lenni fizikailag.Egyik kedves Olvasóm küldte el a következő linket, melyben humoros, munkahelyi unaloműzésre alkalmas játékok találhatóak.…..
döröBé 2010.04.06 20:06:43
@Kókusz Dió: Jövök! :)
 Sziasztok, jó étvágyat az ebédhez! Remélem mindenkinek nyugisan telik a munka- és ebéd ideje, most biztos van időtök (net)csemegézni. Én épp csiri pörit eszem nokival és kovi ubival...Ne ijedjetek meg, ezt csak a mai poszt ráhangolásaképp írom ebben a "cuki"…..
döröBé 2010.03.29 17:24:49
@Dragi: Te megnézted a wiwen? gááááz....
döröBé 2010.04.06 20:05:40
@Kókusz Dió: Mégis, konkrétan melyik generációról beszélhetünk az esetedben, kedves KókuszDió? Rendszerváltáson túl, de még a bolsi uralom előtt születtél, hogy már ilyen okos vagy?
Mi meg, nyomorult, rokkant, lelakott és elhasznált vén trottyok, akik még emlékszünk a mobiltelefonok nélküli csendre, menjünk, kaparjuk el gyorsan magunkat, ha egy láthatóan a legősíbb mesterséget űző nőcske kínos adatlapja láttán nem az jut eszünkbe, hogy ez cuki?
Sziasztok!Egy közismert és szakemberek által elfogadott személyiségtesztet töltettem ki egyik jelöltemmel. A következő kukacoskodó számítást kaptam válaszul:"Üdvözlöm!Azt írják, hogy a teszt kb. 30-40 perc. Utána meg, hogy 20-30 másodpercnél többet ne gondolkozzunk per…..
döröBé 2010.03.30 12:52:07
@MocsáriT(r)oll: Jól teszed....ilyen helyesírással.... ;)
döröBé 2010.04.06 19:54:09
@Kókusz Dió: Tényleg, miért is feltételezed, hogy úr?
Most az jön, hogy a férfiak hülyék, mert nem tudnak olvasni, majd vissza, hogy a nők még hülyébbek, mert nem tudnak parkolni - stb stb?????
 Sziasztok!Egy interjú kínos pillanatait szeretném most megosztani Veletek!Nem is olyan régen egy tipikusan férfiak által preferált pozícióra kerestem jelöltet. A 11 órási jelöltem rendben megérkezett a szokásos, elegáns öltözetben: öltöny+nyakkendő+elegáns cipő, szóval…..
döröBé 2010.04.02 21:39:35
@Apokriph: Hangember vagy! :)
 Szervusztok!Tegnap már említettem, hogy szaffancska több posztra elegendő nyersanyagot szolgáltat. Íme a második adag. (A helyesírási hibákat NEM javítottam ki, azonban pár konkrétumot kipontoztam, hisz első a diszkréció!:-))"T.Hírdető!Megpályázom hírdetését, kérem…..
döröBé 2010.03.30 17:10:42
döröBé 2010.04.01 14:30:21
@MocsáriT(r)oll: Hogyhogy minek? Hát önnön zsebeik tömködése célzatával, természetesen.
 Szervusztok!Ma délutánra ismét egy kis humor: jönnek a már beharangozott vicces e-mail címek.Nem régen kaptam egy pályázati anyagot, ami önmagában legalább három posztra elegendő anyagot szolgáltat majd. :-) De ne szaladjunk ennyire előre, most csak az e-mail címekre…..
döröBé 2010.03.30 13:17:37