Regisztráció Blogot indítok
Adatok
latenskecskemeti

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ómolnár Miklós nem szarozott, nyali-fali 6 (!) oldalon, egész címlap a Megfelelő Embernek, szépen kint lesz az újság a standokon egész hétvégén ... Orbán meg büszkén ki is tette a Facebookra.  Pár idézet:"Gazsi a 18. születésnap ajándékaként költözhetett…..
Sokat hallhattunk már arról, hogy a döntéshozó pozícióban lévő alkalmazottak alacsony fizetése nagyon jó táptalajt biztosít a korrupciónak: ha az állam nem fizeti meg kellőképp a tisztviselőit, azok bizony könnyen elcsábulnak, ha egy kis szívességért cserébe pénzt kapnak…..
Dr.  Horváth Zsolt 1964. május 22-én született a Bács-Kiskun megyei Szeremlén. Nős, felesége kutató vegyészmérnök – áll rövid önéletrajzában, amit a Parlament honlapján tett közzé. Családi állapotáról ennél többet képviselői honlapján (amit megtekintve…..
Midőn e sorokat írom, nehéz szelek járnak hazánk fölött sötét fellegeket mozgatván, nem könnyű mostanság a napra menni, egyre nagyobb kincs a D vitamin. Sanyargat még a tél, jégcsap fogaival marcangolva szét mindazt, amit eddig demokráciának, szólásszabadságnak, jogállamnak…..