Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikhail

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Fiatal Baloldali és/vagy Liberális Barátaink!   Először is, csak a jegyzőkönyv kedvéért, hadd említsük meg, hogy mind a baloldaliság, mind a liberalizmus (nevezzétek akár millásságnak, akár elempésségnek, 4k!-sságnak, akárminek – minket  nem vertek…..
Hála az égnek, hogy számtalanszor megígérték nekünk, hogy végképp leszámoltak az elmúltnyolcévvel, és semmi sem folytatódhat úgy, ahogy régebben történtek itten a dolgok (bár a Magyar Nemzet Online-on még mindig a Strabag hirdet, ahogy évek óta), így valóban gyökeres…..
mikhail 2011.08.03 17:28:06
@Béla Bácsi:
menthetetlenül ostoba vagy, móricka...
együtt érzek azokkal, akikkel még van emberi kapcsolatod.., bár ilyen nem sok lehet
mikhail 2011.08.04 10:15:09
@Béla Bácsi:
Én is gondolkodtam egy darabig, hogy kell-e, szabad-e félnótás nácik ostobaságaira reagálni, de aztán rövid töprengés után ez a visszafogott, ugyanakkor megfelelően adekvát válasz bukott ki belőlem, nehogy azt gondolja a világ, hogy kizárólag holdkóros gyűlölködők rögeszméi uralják a magyarok gondolkodását. Hála istennek, rögeszmés gyűlölködők viszonylag kevesen vannak, akik még alanyt és állítmányt is képesek egyeztetni, csak egészen elvétve, igaz, mostanság annál hangosabbak. Viszont jó hír, hogy még szabadság van Mo-n, még ha ez mostanában viszonylagos is, ezért lehet - és megjegyzem, kell is, hogy legyen - tere, még a te beteg gondolataid hangoztatásának is. Ugye azért megvan Voltaire bonmot-ja ?
mikhail 2011.08.04 15:36:00
      „Addig folytatjuk az ügyintézést, amíg a Bankkal kötendő bármilyen szerződés vagy ügylet dokumentumait meg nem értettük.” Miközben  a banki hitelkárosultak megmentésének a korábbi nyilatkozatokhoz képest igencsak soft…..
mikhail 2011.08.04 10:59:45
@auth.gabor: Ok, de mi van a CHF árfolyamot követő kezelési költséggel. Talán ez a fajta költsége CHF-ben merül fel, mer az alkalmazottak CHF-ben kapják a fizetésüket ???? Ha nem, akkor ez talált pénz, azaz nyernek vele, és nem is keveset...
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
ÉnKispálom Lackfi János írta 2010.07.21 09:25:58
Többen feszegették már a kérdést, most akkor Lovasi kortárs költő-e vagy sem, hiszen dalszövegeinek ereje és kimunkáltsága feltűnő a honi rakkendrólmezőnyben. A kérdés agresszív kicsit, kétféle vádat rejt. Egyfelől odapiszkál a mai lírának, mondván: nézzétek, skacok, egy…..
mikhail 2010.08.09 20:22:07
@DLackó: Nagy bakot lőttél barátom. Legalább óvatosan tetted volna...
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
mikhail 2010.08.09 09:44:50
@volankombi: Hát akkor ez nagyon nem sikerült. Ehhhez kellene egy minimális értelem, de te nagyon buta vagy, neked a Kárpátia való. :-)
mikhail 2010.08.09 10:57:58
@Szódás Lova: Ja,a volán meg az ész kombájnja.
Varánusz Megrostált magyarság 2010.06.23 08:00:00
"...ne veszekedjetek többet, mint ami jól esik, - mondá az Úr - és megteremté Semjén Zsozseszt az ő igen nagy kegyelméből..."Pótviktor most kiéli magát. Úgy igazán. Az Orbán nyaralása alatt előszobatitkárból félistenné előlépett Zsozsesz  szemmel láthatóan…..
 Bekerül az alkotmányba a Szentkorona-tan. Legalábbis így értelmezhető a kereszténydemokraták módosító indítványa, mely szerint át kell tekinteni, hogy a hatályos alaptörvény megfelelően tartalmazza-e ,,alkotmányfejlődésünk történeti értékeit”. Boross Péter,…..
mikhail 2010.06.17 15:40:14
@Uva: Te, ez az érvelés nagyon ott van :-) kár, hogy nem nekem jutott eszembe
mikhail 2010.06.17 15:53:45
@Oppenheimer: Nem vagy egy atomfizikus :-) hogy a két db agysejteddel erre a két szóra futja
w Antiklimax 2010.04.12 07:00:00
Megvan a győzelem, és valószínűleg megvan a kétharmad. Csak a gólöröm, az maradt el. Ebben jelentős szerepet vállalt az OVB, illetve a választást szervező bürokrácia korszakzáró slusszpoénja. A meghosszabbított kampánycsend szétverte a liturgiát. Elmaradt a szavazatok –…..
mikhail 2010.04.12 16:39:53
@nabazzmeg: Az a baj ezzel az utolsó megjegyzéseddel, hogy Te az egyszerű liberális szavazókat diszkreditálod. Azzal meg mi a baj, ha valaki liberális? A becslések szerint van 15-20% liberálisan gondolkodó, ebből 7% adott bizalmat az LMP-nek, a többi az mszp-nek és a Fidesznek, szerintem hasonló arányban, egy kevés az MDF-nek, jópáran senkinek. Az SZDSZ-t lehet(ett) bírálni, sokat is tett érte, lehet azt is mondani, hogy álliberális, én is ezt gondoltam, mert nem volt elég liberális, mert gyáva volt, és féltette a pozícióit. De az szerintem marha nagy tévedés, hogy szdsz menekülttábor lenne az LMP, én legalábbis nem láttam egy arcot se az SZDSZ-ből náluk, az már persze igaz lehet, hogy az LMP liberális menekülttábor, de ugyanúgy a FIDESZ is és az MSZP is az, mert a többinek is meg kellett valahol húznia magát. Szóval abba kellene fejezni a liberális, mint szitokszó használatát, mert azt hiszem zömében kételkedő, nem túl egyszerűen gondolkodó figurákról van szó, ezért is szóródik szanaszét az a 15-20%, nem lehet egy akolba terelni őket.
Akik egy jó kemény kis neoliberális pártot szeretnének látni a parlamentben, azoknak minden reményét lerombolja, ha az MDF bejut.Kire szavazzanak a neoliberálisok? Ha ezt a kérdést feltesszük, fel kell tennünk azt is, hogy mi szolgálja a neoliberalizmus eszméjének ügyét…..
mikhail 2010.04.02 11:50:06
@Kangörény_: nomen est omen :-)
mikhail 2010.04.02 11:52:34
@Cubase: "E" válasz, barátom, igaz,igaz, de nincs összefüggés
mikhail 2010.04.02 12:25:06
@rockjano: Hát igen, a liberálisok vannak a legnagyobb kínban. Általában nincsenek abban a kényelmes helyzetben, hogy ne keljen gondolkodniuk, mint egy fanatikus orbánistának, vagy gyurcsányistának, nem beszélve a jobbikosokról, akiket nem szeretnék most minősíteni.

A liberálisok számára csak a rossz kompromisszumok maradtak (hozzáteszem, az szdsz is elég rossz kompromisszum volt, mig ki nem múlt), de az MDF, úgy ahogy van nagyon gáz, szerintem vállalhatatlan, még Bokrossal is. Ha be is jutnak a parlamentbe, Bokrost fezabálja a maradék, "borzalmas tagság".
Szerinted mi tartja vissza Bokrost attól hogy otthagyja a picsába az egész bagázst ? Mert én nem tudom...
A poszt egy hatrészes sorozat harmadik darabja, a folytatás hétfőn jelenik meg. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy…..