Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angiretro

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már korábban írtam Nektek, hogy végre megtaláltam a legmenőbb hajformázót, ami nemcsak lélegzetelállító loknikat varázsol nekem, hanem még kíméletes is a hajszálaimhoz. A hétköznapokban és a fotózásaimon azóta is használom a ghd Platinum Styler-t és a szuper kiegészítőit,…..
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
Bábika a főhős, egy elsőosztályos kislány. Boszka mama az utolsó igazi boszorkány anyuka ezen a földön, és Bábika az ő egyetlen, aranyos, és nem mindig szófogadó kislánya. A mese és a valóság úgy keveredik ebben a Bábikás világban, mint ahogy egy kisgyerek fejében azok a…..
Kislányom Lilien egyre több információt szeretne magába szippantani, ezért a kirándulások és a sok játék mellett igyekszem egyre többet olvasni is Vele. Szerencsére nagyon szereti a színes és informatív mesekönyveket, ezért igyekszem minél kreatívabb és fantáziadúsabb meséket…..
Nagyon megőrültem, mikor a Kérastase sajtótájékoztatóján bemutatták a legújabb terméküket, mely egy általam is tapasztalt problémára nyújt megoldást, miszerint kifejlesztettek egy olyan termékcsaládot, mely új védőpajzsa lehet hajkoronánknak! :) Hajunk táplálása és az…..
Manó tegnap volt 9 hónapos. Iskolába jár és imád a patakparton bulizni. Legjobb barátnője Zsani, akivel nagyon szeretik egymást. Bár engedelmességi tanfolyamra iratkoztunk be, Manó mégis mintha azt hinné ő őrző-védő oktatásra jár. Ma reggel, amikor hajnalok hajnalán lent…..
Marco Polo Marci és a Lányok 2010.02.19 13:57:00
Már pár napja feltöltésre várakoznak az alábbi képek... a múlt hétvégén Kriszti és Robi elhozta magával a két csajszit, Fügét és Lilit is :) Fényképezni csak próbáltunk, mert nem volt megállás, akármennyire is szerettük volna. Mindenki uszult a labdára, mackóra... és…..