Regisztráció Blogot indítok
Adatok
glorymu

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerencseszázalék és a megérzés nagyobb arányban van bármilyen statnál tény és való. (desike)..
glorymu 2016.01.11 08:42:46
@MKrisz12: köszi remélem tényleg a 8. Percben
A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie, hogy ne tegye magát tönkre anyagilag. Meg kell találni az arany középutat, és tényleg csak játék marad. (Pannonymous)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt " (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! „A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja hogy rejtőzzön el.” (HAKALA)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Addig tart egy mérkőzés, ameddig le nem fújja a játékvezető, az alatt pedig bármi megtörténhet!"  (Lars Brady)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
glorymu 2013.06.18 15:14:57
@Sanya92: engem is ez érdekelne
glorymu 2013.06.18 16:22:50
glorymu 2013.06.18 17:01:20
@Scraby RM: jeeeeeeeeeeeee igeeen :D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..
glorymu 2011.03.06 12:59:53
glorymu 2011.03.06 13:41:08
@Cantona7: Hajrá M.U. Én teljesen igazat adok neked csak a végeredményben tér el a véleményünk :) sztem 1:3
glorymu 2011.03.06 13:51:39
@Cantona7: Hát én is remélem nagyon. Hiszen a Wigan ellen igen csak nem jött neki össze a szerencse, de most Fergusson papa tesz róla h a Liverpool ellen lőjjön egy mester 3-ast :)
 Fogadási lista lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
glorymu 2010.04.16 10:17:08
néhány indok h miért kell ezekre a meccsekre tenni!!
Unirea Urziceni - Pandurii: Az urziceninek nyerniük kell , nem követhetik el azt a hibát, hogy nem szerzik meg a 3 pontot ide már nem elég a döntetlen!!
Bursaspor - Gaziantepspor: A Török szuperligávba szereplő bursaspornak is kell a 3 pont hogy tartsa az első helyet! Hiszen a nyakukon van a fener, és pont azért kell behúzniuk a győzelmet hogy újra szellősebb legyen a bajnokság iszen a hétvégén a fener a besiktast fogadja akik 8 meccs óta veretlenek!
Bohemians - Galway Utd.:A behemians előkellő csapatot jelent az ír bajnokságban hiszen 2008 óta tartja az első helyet a tabellán (idén sem lesz máshogy!!!)a galway-ról cxsak annyit hogy 1999 óta nem tudták legyőzni a mai ellenfelüket!!!
Schalke - Mönchengladbach: Erről a meccsről annyit, hogy a shalke nem teheti azt mint multkor a hannover ellen idegenben, ha akarnak vmit még a tabellán akkor kell a 3 pont
Hamburg - Mainz: A hamburg nincs top formában főleg a mainz ellen lesz nehéz hisz a haburgiaknak mumus a mainz de nem szabad a ("Piros nadrágosok")-nak ereszteni!!
Braga - Leixoes: A braga egy top tizes a szelón hiszen esélytelen a leixoes ellenük igaz az eddigi összecsapásukon a leixoes vezet a győzelmek terén de most irdatlan rossz formában vannak!!
Espanyol - Barcelona: A barca nem teheti meg most hogy nem szerzi meg az espanyol otthonában a 3 pontot mert a madridiak hétvégén ha megszakadnak is behúzzák a győzelmet szóval továbbra is tartani kell a veretlenségi sorozatot!!
Manisaspor - Galatasaray- A galata a törököknél bomba formában van tuti hogy behúzzák a győzelmet nem esélytelen a bajnoki győzelemre se!!!
Ajax - Heracles: Az ajax most elfoglalhatja az őt megillető 1 pozíciót a tabellán!! Hiszen a twentére most nagyon nehéz találkozó érkezik a feyenoord ellen!!
Académica - Benfica: A benfica a bajnokságban meg van táltosodvan az EL nem jött nekik össze de a bajnokságban nagyon jók hiszen 17 meccs óta nem kaptak ki !!!
Wigan - Arsenal: Az ágyúsokat nem mondanám megtáltosodaott formában hiszen amióta kiestek a bl-ből összeomlottak de wenger papa kiszámíthatatlan vmivel úgyis előrukkol és behúzzák a meccset!!
Dinamo Kijev - Dnipro: Shevchenko-ék szárnalnak hiszen szerintem életük legjobb formájában van az egyesület és még pénzhiányban sem szenvednek!!
Szóval a dnipro esélytelen velük szemben!!
Sahtar Doneck - Zakarpattya: Erre a meccsre is csak azt tudom mondani mint az előbbire!!!!!!!
A végső döntést a bajnokságban a shakatar- dinamo párharc fogja eldönteni hiszen a két csapat fej-fej mellett halad a bajnokságban!!
Dortmund - Hoffenheim: ezt a párharcot a fogadók sokgólos meccsre tippelik hiszen a dortmund már közel 10 éve mumus csapatnak számít a bajnokságban ha egyszer beindulnak a dortmundiak akkor nehezen állítják meg és most is ez fog történni ezen a találkozón!!!