Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sznsz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dolph Lundgren 1994-ben óriási lehetőséget kapott és önálló filmmel lephette meg rajongóit! Ebből lett a Zsklasszikus Dzsungelháború ,amelyben Dolphi hallgat a szívére és ahelyett ,hogy jó zsoldos módjára átrendezné a terület népsűrűségét inkább jó oldalra áll. A film…..
Még a múlt héten lehetőségem volt ingyen megtekinteni Cronenberg legújabb filmjét, a Veszélyes vágyat. Abban a hiszemben ültem be rá, hogy egy olyan thrillert fogok kapni, amiről esetleg írhatnék is. Ez sajnos nem így lett, ugyanis ez egy dráma, rengeteg szövegeléssel és elfojtott…..
sznsz 2012.03.22 15:24:23
Az emberi százlábút ugyan sokan nem kedvelték, de azért bőven akadtak olyanok is, akiknek teljesen bejött a horror. Tom Six, a rendező rögtön megemlítette, hogy még két rész van tervbe véve, az ígérte, hogy a második felvonás a harmadik fényében csak egy átlagos kis Disney…..
Tegnap sikeresen beégettem magam, ugyanis nem az említett rendező művét linkeltem be, hanem egy ugyan olyan című kisfilmet. Őrület. Mindenesetre ez se lett rossz, viszont itt már kell egy minimális angol nyelvtudás. Bár szerintem a lényeg ennek hiányában is leszűrhető. Azért…..
A következő rövidfilmet maga a rendezője küldte el nekem Angliából. Azért ez nem semmi, mi? Persze a Die Farbe-s esetet ez sem tudta még felülmúlni:) Egyébként az illetőnek szintén van blogja, itt lehet csekkolni. Maga a mű nagyon profi, tipikusan angol, jó értelemben. Külön…..
A mai képen az oroszlánon kívül bizony egy másik állat is látható, de egy kis trükköt kell hozzá alkalmazni...