Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emerlány

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Héthetes 2012.12.13 21:09:19
4mm. Láttuk és hallottuk is a szívdobogását!..
Piroska és Farkas Falovacskák 2010.05.25 12:11:00
Nyúlfarknyi utat kellett megtennünk csupán, hogy ismét kastélykertben sétálhassunk. Az apropót az impozáns "deszkalovak" adták (nagyon tetszenek, jól megférne egy nálunk is a kertben, szívesen befogadnánk), akikről nem akartam lemaradni, s gondoltam, a gyereknek is nagy…..
Azt mondja, gyakran kinyitja a mappát, hogy megint és megint elolvassa a versikét, amit még párhónapos korában suttogtam a Migyerekünk fülébe. Mindketten odadugtuk az arcunkat az övéhez, feje fölött fogtuk egymás kezét, és csakúgy kijöttek az egyszerű, kurta sorok a számon.…..
Piroska és Farkas Ellel 2010.04.08 12:00:00
Túl két diplomán, jónéhány természetfilmen meglepő, de a gyerek okosbaba könyvét lapozgatva  jöttem rá, hogy a tarajos sün, valójában tarajos sül. No és mikor ezt a felfedezésemet megosztottam a gyerekem tanult apjával, neki is meg kellett mutatnom a könyveben, hogy hiába a…..
Piroska és Farkas Hajnali húzás 2010.03.31 08:01:00
A sorsolóbizottság elnökének igen késői érkezésére tekintettel, ma hajnalban, félhomályostapogatózós sötétségben került sor a nyertesek kihúzására. Ebből kifolyólag a húzónk igen nyűgös volt, az elnök öltözéke pedig hiányos, ám lelkesedésben így sem…..
Elcsent félórákban, míg Nünü kint szundikál odakint, zakatolok az öreg varrópemen, készülnek a húsvéti madárkák a barkaágra. Van már kosárkája is, amelybe -ha szép idő lesz- megkeressük és összegyűjtjük ezeket a kertből.Miközben varrtam őket sorra, eszembejutottatok,…..