Regisztráció Blogot indítok
Adatok
davido a naiv

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alanti levelet azért posztolom be, hogy minden olvasó láthassa, milyen keskeny a mesgye a jogos ügyfélpanasz és a szolgáltatót joggal felbosszantó ügyfélügyeskedés között. Itt van Dávid, aki őszintén fel van háborodva, hogy egy pár perces, felszínes fékvizsgálatért 3750…..
davido a naiv 2010.03.29 13:22:56
@vazsmegyeigerdezsház:

Igy van, megtanultam.

Ha ezenkivül sikerült pár emberben felkelteni az egészséges gyanakvást a gubacsi úti Autóklinikával szemben, akkor nagyon elégedett vagyok.

Egyéb célom nincs, és nem kivánok semmilyen szavazást megnyerni.
davido a naiv 2010.03.29 15:11:22
@gsc:
Van itt egy félreértés.

Létezik olyan szakvizsgálat, amit megéri, vagy vizsgázáshoz szükséges akár külön is megrendelni és kifizetni. Létezik aztán olyan, hogy ránéz a szerelő valamire és azt mondja pl, hogy ez a fékbetét elég kopott meg az egyik rögzitőcsavar hiányzik, x ezerért megcsináljuk, kéri?

Nem tudom világos-e a különbség. Nem arról van szó, hogy ki akartam mutyizni egy egyébként fizetős plusszolgáltatást alapárban, hanem konzultálni akartam a kocsi állapotáról. Ez normál esetben működik is.
davido a naiv 2010.03.29 23:02:56
@Iván083:

Hozzáértőnek tűnsz. Áruld már el, olyan van az autószerelő piacon, hogy fékvizsgálat több ezer forintért, ami abból áll, hogy a fékbetét kopottságát szemrevételezik és közlik, hogy még nem kopott?
Tehát, ilyet szoktak rendelni és ennyiért de csakis ennyiért önmagában fizetni?
Más szerelők ezt maguktól mondják, ha ott vannak a kerék közelében tapasztalataim szerint.