Regisztráció Blogot indítok
Adatok
__TG

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem félúton van a Föld felé, miután kipöfögött a Holdra - Négyszázezernél kezdtem hinni benne. – mondja Decker Jóska, miközben megpaskolja a kopott, hámló géptetőt, - azóta már reggelente köszönök neki, egyelőre nem is gondolok arra, mi lesz majd, ha nem lesz.…..
__TG 2012.05.17 01:04:15
Mit is nevezünk mi mai autónak?
A mai autótnak ha felpattintod a géptetőt látsz egy nagy műanyag burkolatot, alaposan kütyüvel betöltött motor körüli teret első körben.
Aztán mikor elkéne kezdeni karban tartani, kiderül hogy a generátor szíjat is csak célszerszámmal emelve lehet után húzni... Jóhogy a hibakódot nem kell utána törölni. Minden speciális bennük, common rail vagy hengerenkénti injektor... ezekhez otthon hozzá se szagolsz. Aztán súlyos pénzek mikor hozzákell.
A régi autó kevésbé modern, nem 17 esek a gyári kerekek és lövésznyílás méretű üvegfelületei vannak, kicsit hangosabb, viszont nem "egyszer használatos" tudattal készült. Kis tudással is sok mindene javítható, belerúgsz és mén. Gondolok itt a ~94-től ~2000 ig készültekre úgy általában.
Vakíts a városodban a drága ékszereddel a parkolóba, mert már csak az üzemanyagon spórolhatsz VAGY menj el a holdra egy adagolós dízellel, amin csak szíjat kell cserélned, meg néha féltengely csuklót. Ezek a "fostalicskák" elég sok hasznot tudnak összehajtani a városi szépségekkel szemben!
Ki a fenét érdekel hogy félévente 25 ezret rá kell szórni egy 96 os autóra? Az árát épp 6-od szorra hozza vissza. De a városi 2012 es paripát megnézném hogy a sok sok milliós árát egyszer is visszahozza-e? 200 ezernél 4 porlasztó csere 700 ezerért meg lehet egy légtömegmérő és egy nagynyomású sziv... hopp 1,5 millió. De csillog!
Hát csillogtassátok az új űrtechnikás szépségeket, kedves igavonót fikázók!!!!