Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dogibacsi

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Véget ért a "Lelkesedés hete". Az alábbiakban összegzem a tapasztalataimat:Sokszor nem könnyű lelkesedni, amikor látszólag minden ellened fordul. Ha mégis sikerül, az viszont nagyszerű élmény.Ha lelkes vagy, elfelejtesz rosszkedvűvé válni. Akkor valahogy pozitívan…..
 Elolvastam Frank Bettger "Üzletkötés a gyakorlatban" című könyvét, és szeretettel ajánlom mindenkinek! Fantasztikus a csávó.Az életét Mr. Benjamin Franklin gondolatai változtatták meg, aki úgy gondolta, hogy 13 különböző készség, képesség, illetve tulajdonság…..
 Lemondta az ügyfelem a mai találkozót. Pedig minden rendben volt, legalábbis úgy tűnt. Ez egyrészt bosszant, mert - és ezt már írtam korábban - szórakozik az időmmel, másrészt viszont tanulságos, mert rájöttem, hogy komoly gondok vannak az időpont egyeztetéssel. Hogyan…..
Gondolatok a sikerről Komolyság 2011.05.01 17:43:00
 Értékesítőként a legdrágább számomra az idő. Épp ezért elfogadhatatlan, hogy ha valaki szórakozik vele. No de ezt nyilván nem hozhatom akárhogy az ügyfél tudomására, hiszen ő meg letudja annyival, hogy "ha nem ad el nekem semmit, nem kap fizetést", és akkor jön…..
 Furcsa ez az egész. Egy értékesítő mindig az ügyfeleiből él. Logikus tehát, hogy ha elfogynak az ügyfelek, akkor visszajutunk a fő problémához: nincs munka, nincs kaja. Nyilván ezért több lépésből áll az egész metódus, amit egy értékesítő alkalmazhat. Először…..
Gondolatok a sikerről A kezdetek 2011.04.18 23:41:00
 Az értékesítői szakmát elkezdeni a legnehezebb. Ma egy értékesítő - főleg, ha pénzügyi területen dolgozik - egyszerre pszichológus, szakember, barát, és gyóntató pap is. Egy jó értékesítő elnyeri az ügyfél bizalmát, és onnantól kezdve, ha az megnyílik, mindent rád…..
Negyedik éve készül el a COOL LIST HUNGARY, a lista, amely Magyarország legmeghatározóbb COOL arcait gyűjti össze. Egyértelmű, hogy most már hagyományról beszélünk. Bátran merjük kijelenteni, hogy a december 2010-ben már elképzelhetetlen COOL LIST HUNGARY nélkül. Ezt jelzi az a…..
Március 18-án érdekes elektronikus küldeményt kaptunk, három webes fotóalbum és három Youtubevideó linkjét. A felvételeken, mint azt megkeresésünkre maga az érintett is megerősítette, Király András, a Jobbik szóvivője volt látható ún. félreérthető helyzetekben. Kedden…..