Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FarkY

8 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy egy éve már megállapítottam, hogy Stellának marha szarul megy, mert egy kultikus Mesterlövész után képes volt egy "Divat Suli" nevű játékhoz szerződni. De úgy tűnik, ott sem megy már jól, most már a GTA : Episodes from Liberty City diszkójában tevékenykedik…..
FarkY 2010.05.08 17:57:41
Holnap este megjelenik az új RPCJS epizód, amely bár rövid, de szeritnem látványos. Ilyen autós játékot még nem láttatok, az biztos... Indavideóval egyeztetve, állítólag megszűnt már a feltöltési hiba, de még ha nem is jönne össze a gépemről, akkor máséról is…..
Január 15.-e környékén új epizód  ..
...itt az Otherworld szavazása az év játékairól. Tavaly nagy kommentlavina volt, úgyhogy idén sem maradhatott kiVan év filmje is..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
Eredetileg Velvet Revolveres postot akartam ma írni, most találkoztam először a Contraband c. lemezükkel, és erősen odabaszós lett, majd írok róla :D Viszont az msn miatt ismét más témáról írnék :P Gondolom mindenkihez eljutott a következő körüzenet:"Hacsak csöppet…..
Athinias blogoldája Magamról 2009.01.31 20:11:00
Elég régen hoztam létre ezt a blogot, de csak egyetlen este szerkesztettem, azóta fel se néztem rá, nem volt hozzá affinitásom :D Viszont most az egyik haverom elindította a saját blogját, így kötelességemnek érzem, hogy én is elmondjam a véleményemet hasonló témákban :P Az…..
Egy dolgot el kell ismerni. A City Interactive játékok lehetnek olyanok amilyenek, de a játékhoz adott kis kézikönyvek mindig becsületes munkák szoktak lenni. Minőségi papír, átlátható infók, szóval amilyennek lennie kéne. "FarkY" viszont észrevett egy igen érdekes…..
Lenny adott nekem régebben egy EVM-es játékot és mivel már korában nagyon sokan ajánlották, boldogan rábólintottam az ajánlatra. Magyar program, autós játék, EVM...Na ez milyen lesz? Kérem szépen: jó! Sokan panaszkodtak arra, hogy pocsék, irányíthatatlan stb... Egyáltalán nem…..
Új kiadás az elszúrt borítókról...  Különösen cikis, ha pont a nagybetűs szlogen van elrontva. (Lezámolás). Mindezt a Mercenaries 2 hátsó borítóján látható. Küldte: Sector                    A FIFA 08 hátlapja meg nem…..
Laci küldött nekem e-mailen egy videót a több mint zseniális Panzers játékból. Ha jól emlékszem, ezt a készítők az eredeti cd-hez mellékelték is mint poénos extra. (Ez a reklám helye, vegyétek meg eredetiben, megéri!)  Ritkán reklámozom önmagam, de ma nagyon érdemes…..
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
Scifiworld blog Frissítés 2008.05.15 21:57:56
Következő mű egy igazi csemege: Arthur C. Clarke: Randevú a Rámával. Kritika időpontja bizonytalan.Azután hosszabb szünetet tartok, és más műfajt fogok olvasgatni (Kenneth Roberts: Északnyugati Átjáró) Ezidő alatt néhány régebben olvasott könyvről is készítek kritikát.Az a…..
"A boldogság sohasem nagyszerű" Ez a rövid idézet tökéletesen foglalja össze a mű történetét. Ma Aldous Huxley: Szép új világ c. művét fogom elemezni. De vajon, tényleg szép-e ez a világ? Helyszín: Anglia. Dátum: ismeretlen, valamikor a nem túl távoli…..
Május 10.-én (azaz szombaton) a Filmmúzeum tv csatorna adja le az legendás német scifi sorozat az Űrjárőrök- Az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai alapján készült filmet.A film az eredeti sorozat képkockáit használta fel, de maga az alkotás 2003-as. Egy rajongó se halassza el.…..
FIFA 08-al kapcsolatban már tényleg volt sokminden, de ez azért eléggé durva, amit "csepii" küldött nekem... Ez még poénnak is rossz. A FIFA08-ban botlottam egy érdekes játékosba az ifi akadémián. Mikor először megláttam, nem akartam hinni a szememnek. Mellékeltem egy…..
Scifiworld blog En Taro Adun! 2008.05.04 12:13:00
Ez a hét vége fele konkrétan teljesen a hét vége lett. De jobb később mint kacsa a nokedlit. Tehát a beígért mű, Gabriel Mesta: StarCraft - A Teremtők Árnyai. A történet az Overmind pusztulása után játszódik de még a fészekháborúk (BroodWar) előtt. A Bhekar Ro bolygó…..
Scifiworld blog Frissítés 2008.04.28 07:16:00
Következő mű valószínűleg a hét <<közepe>> vége feléGabriel Mesta: StarCraft: Shadow of the Xel'naga // A Teremtők ÁrnyaiRendhagyó módon egy Scifi számítógépes játék alapján íródott könyvet mutatok be. aki többet akar tudni katt IDEmajd IDE..
Szokatlan módon, ide kerül az új leírás. Úgy esett, hogy sikerült hozzájutnom Isaac Asimov A Halhatatlanság Halála c. művéhez. (Ha jól tudom ez a könyv Magyarországon nem kapható, és soha nem is volt) Így most ide kaptok egy kritikát. Hát akkor lássunk is neki a mű…..
Nem régiben a műfaj két ismert alakja is távozott tőlünk. A világhírű író, Sir Arthur C. Clarke, és az az ember aki Clarke 2010 C. regényének filmváltozatában Dr. Heywood Floydot alakította, Roy Scheider. Nekik szenteljük ezt a bejegyzést. Sir Arthur C. Clarke Arthur Charles…..
Bary kollégával karöltve indult be a Scifiworld.atw.hu blogja. Hogy mi sül ki ebből? jó kérdés, de majd csak lesz valami.Scifiworld, a weboldalScifiworld Fórum..
Lockie küldte és vélhetően kávét adott tej helyett Aztán még ajánlok egy játékokkal foglalkozó blogot. Remember this blog..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..