Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ordzo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Vasas HC látogatott ma hozzánk, így igen kemény meccsre volt kilátás.  Ma Petres is jégre lépett, így négy sorral vágtunk neki a meccsnek.  Az első harmad nem hoz sok történést. Az első percben elcseréli magát ellenfelünk, így kap egy kisbüntetést, de nem…..
A Brassótól elszenvedett hazai vereség után az FTC-Orangeways menesztette svéd edzőjét, így a szezon első edzőváltása a zöld-fehér csapatnál zajlott le. A felnőtteknél is a klubhoz nyáron érkezett erdélyi szakember folytatja a szakmai munkát. Prakab Gábor eddig a serdülő és…..
Ordzo 2010.10.12 14:37:50
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Gabor s a bizalom. Ő s a székely ember nagyban különbözik! Majd lesz elegetek belőle... Erdélybe már kiviselte magát!! Mindenkivel szemben bemutatkozott (pl. a polgármester is védte s neki köszönhette, hogy vissza vették, miután a szülők kérésére leváltották. S aztán gondolt egyet, s irány ki a Frdihoz...) Nekem már nagyon elegem van belőle s a kedvenceiből!!! Nem is tudom, hogy miért pazarolok időt, hogy itt irogassak...:)
Ordzo 2010.10.12 18:34:33
Prakab Gábor az utóbbi évek egyik legeredményesebb erdélyi utánpótlásedzője. 2005 óta foglalkozik a csíkszeredai fiatalokkal. Az általa nevelt jégkorongozókból álló csapatok a legutóbbi szezonban a magyar serdülő- és ifjúsági bajnokságban is elindultak, előbbi a 2., utóbbi…..
A napokban kezdi meg a felkészülést csapatunk a 2010-2011-es évadra. Jelenleg a következő játékosok alkotják a keretet:Kapusok: Stanislav Kozuch, Fülöp Róbert és Ruczuj GellértHátvédek: Kósa Endre, Hruby Jozef, Papp Szabolcs, Antal István, Sprencz István, János Imre és Dávid…..
Ordzo 2010.04.29 19:51:27
@cccp89: A felsoroltakbol sokan nem erdemlik meg a 300 lejt se! S meg 2 kapus is a keret tagja... akkor 5 kapus lesz??? s meg mi van Antal Lacikaval? Azert kar epp ennyi embert tartani! Volna meg ahova a 300 lejeket fektetni...
   Ma délben játszotta Románia válogatottja harmadik mérkőzését az észtországi világbajnokságon. Sima győzelemnek ígérkezett, de azért nem ennyire (azt is beleszámítva, hogy az első meccsen Kínával igencsak megszenvedtek, míg Izlandot "csak" öt góllal…..
Hosszabításban szenvedett vereséget serdülőcsapatunk a Sztárokkal vívott mindent eldöntő mérkőzésen. Bár az első harmadban 3 gólos vezetést szedtek össze a kék-fehérek, ezt a házigazdák a második harmadban kiegyenlítették. Újra vezetés nálunk, újra egyenlítés, majd…..