Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tundiii

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Személyes 2010.05.20 19:00:00
Nem szoktunk ennyire személyes élményekről beszámolni (főleg nem képet feltöltögetni magunkról), de most Leighton Meesterről van szó. Akinek eddig nem jutott a fülébe, az most értelülhet róla: a Gossip Girl Blairje Budapesten forgat. Ma okkal mentem a Deák térre, és sikerrel…..
Tundiii 2010.05.20 19:06:31
Blöhlahlahla!Hogy sikerült a Tünd(c)i party? Véleményeket tiszteletttel várunk!Na meg persze, akinek van kedve valamiféle piknikszerű ámokfutásh"ó"z az írjon kommentben! Ui.: Hoblahlahlabho..
Sziasztok!! :) Gondoltam a civitas portfólió írása közben kicsit kikapcsolódom, vagy legalábbis gondolok a kikapcsolódásra...  (sajnáljatok!!)NAszóval a téma: Tündi 17. szülinapi bulijaa:DHová megyünk? Kik jöttök? Mikor?? Szóval a lényeg: hogy lesz a holnap? :)…..
Két dolog az egyik a fizikás bejegyzésnél Dalma azt mondta- ha jól emlékszem- hogy a 77. órán írunk dolgozatot, kérdés holnap ugye véletlenül sem a 77. óra van?!Másik kevésbé fontos ez vagy a régi háttere volt jobb a blognak?   ..
Tundiii 2010.03.28 21:47:26
Hát jó már az első nap csődöt mondott a blog, ez az új sebtörténetem, úgyhogy megyek megveszem a farkasokkal futó vagy üvöltő lányt, bár ha jól sejtem csak az interneten rendelhető meg és ezen felül majd eljárok terápiákra hogy kiheverjem ezt a sebtörténetet.Ha van egy fiú,…..