Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lulu.-

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazajöttem és az első dolgom az volt, hogy utánanéztem, miről is maradtam le az elmúlt két hétben. Az egyik dolog, amit bánok, hogy kihagytam az a Victoria's Secret divatbemutató. Szokás szerint nagyszabású esemény volt gyönyörű nőkkel, látványos show-val és persze…..
Vogue Italia vagy Vanity Fair? Nick Knight vagy Steven Meisel? Kristen McMenamy vagy Lady Gaga? Sok kérdés felmerül a két címlap láttán, így talán csak egy a közös az őszes-szőkés (?) haj. Vagy inkább őszes-szürkés? Vagy teljesen ősz?Mondtam, hogy sok a kérdés. Nekem egyik…..
lulu.- 2010.08.03 11:16:31
Azt eddig is tudtuk, hogy a Lee McQueen halála után vezető tervezőnek kinevezett Sarah Burtonnek óriási elvárásokkal kell szembesülnie majd, de mostanra valóban elérkezett az igazság pillanata: megjelentek az első képek a kollekcióról, amely a zseniális Lee nélkül született az…..
Sarah Jessica Parker már az előző Szex és New York mozifilm premierjén is megmutatta Philip Treacy kalaptervező iránti rajongását (Philipről cikk és a kalapról kép itt) és lojalitásból, vagy éppen kabalából a napokban ismét egy elképesztő fejfedőt vett fel a színésznő. Nem…..
lulu.- 2010.05.30 20:42:44
Biztosan mindenki játszott már ezzel a bizonyos tátikával általános iskolás szünetben. Technika órán hajtogattunk aztán a nagyszünetben tátikáztunk és beleírtuk négy fiú nevét és aki kijött az lesz majd a férjünk. Ha hinnék neki, akkor a ma napig várhatnék egy Gézára...…..
2008-ban bombaként robbant a hír, hogy Jean Paul Gaultier piacra dobja a férfi sminktermékeit. Az akkoriban nagy közfelháborodást okozó hír, lassan elcsendesült és csak ámulva néztük az alapozók egekbe szökő eladási adatait.Múlt héten amikor a Douglas-ban nézelődtem, egy…..