Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Médium

3 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis Blog! Először is, gratulálok a bloghoz, nagy szükség volt rá. Velem pár hete történt ez az eset, és még mindig forr bennem a düh. Panaszt fogok tenni a kórház betegjogi képviselőjének, de úgy érzem a nyilvánosság az egyetlen igazi fegyver ezek ellen a…..
Húha, nem tudjuk eldönteni hogy ez most fake vagy nem fake, talán inkább csak szeretnénk, hogy az legyen. Egy normálisnak tűnő fiúról kiderült egy csomó csúnyaság, de hát a szerelem az szerelem. 16 éves koromban kiszúrt magának egy srác egy nyári táborozás során.Másodszori…..
Dezsőmail Subject: Munka+élvezet 2010.03.30 12:45:00
From: Huncam Voyeur Date: 2010/03/16 Subject: Munka+élvezet To:brigidezsi@imail.hu   Helló! Valós, otthonról végezhető webcamos munkát kínálok,(18 éven felüli) lányoknak, pároknak. Saját szobádban webcamozhatsz, akivel csak akarsz. Nem számít a beállítottság, csak a…..
Gyónásblog Túl sok információ 2010.03.29 08:00:00
 Fiatal a blog, be kell indítani a mesélést, elkezdem én, egy közeli ismerősöm történetével. Nem lesz hosszú, de annál viccesebb. Hívjuk Bélának a főszereplőt.Béla huszonhárom éves, és még szűz. Ez elég szokatlan a mai világban, de Béla egészséges, egész ember, csak…..
Médium 2010.03.29 21:03:49
Médium 2010.03.30 17:15:40
@Szeptim: Ha értenék a html kódoláshoz, akkor megcsinálnám. Egy levél már beesett, szerintem nem fog sokakat ez eltántorítani, főleg, hogy nem két perc leírni egy-egy ilyen sztorit.
Hiánypótló diagramot közölt a Slashfilm: helyre tette azokat, akik a nerd, geek és dork szavakat egymás szinonimájaként használták. Nem is beszélve a dweebről, amit én speciel most hallottam először. Biztosan azért, mert geek vagyok, legalábbis a diagram alapján bátorkodom magam…..
Médium 2010.03.30 17:13:05
@Waldi!: Osztom a véleményed.
Ez nagyon gyorsan ment. Megjött az elsői olvasói levél, vágjunk is bele:Sziasztok! Tetszik a blog alapötlete, és hogy ne haljon el (mint sok más hasonló kezdeményezés), gyorsan megírom az egyik történetemet, amit még a legjobb barátaimnak se mondtam még el, nehogy véletlenül…..
Miért iszik az ember pálinkát? Hogy berúgjon. Miért zuhanyozik? Hogy lemenjen róla a kosz. És miért olvas Debreczeni Józsefet? Hogy jót mulasson egy sértett pulykakakast formázó szerző Orbán Viktor-hisztériáján. Kedvenc politikai pulykánk ezúttal sajnos csalódást okoz, mert…..
Az alábbi e-mailt kaptuk ma a Sziget szervezőirodájától: "Az idei Sziget „mínusz egyedik” napján, a fesztivál nagyszínpadán – több mint 20 éves aktív zenélés után - egy majd’ háromórás megakoncerttel, zenészbarátaik társaságában búcsúzik…..
A formabontó, punk, modern, világpolgár online újságíró és megmondóember. Polihisztor és poliglott, minden terület ismerője és kritikusa. És persze a slepp.Családi hátterének, környezetének köszönhetően, külső körülmények szerencsés összjátéka folytán akár több…..
N. "A bunkóságtól két diploma sem ment meg" címet adta a posztjának, de egy kicsit segítsetek nekünk, mert mi nem találjuk a bunkóságot. A mi értelmezésünkben a fiú randizott egy lánnyal, ott kiderült mindkettőjük számára hogy nem passzolnak, ezért elkezdett nála egy…..
Médium 2010.03.29 21:04:26
Médium 2010.03.29 21:00:28
Legalábbis akkor, ha igazat adunk annak az elemzőnek, aki szerint hatalmas, hét számjegyű baklövés, hogy a Twilight jogait birtokló csoport nem próbál meg a játékpiacra is betörni a branddel. Bár nem feltétlenül kirívó, hogy nem készül játék valamiből, ami ennyire sikeres…..
Gyónásblog Bevallom! 2010.03.28 18:44:00
 Megcsaltad a párod? Elemeltél egy szuper bögrét valamelyik házibuliból? Titokban dohányzol? Meséld el! Mindenkinek van olyan története, amit nem mondott el senkinek, mert a környezete nem biztos, hogy értékelné. Itt a blogon ilyen történeteket majd mesélünk egymásnak. Te is…..