Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mehetgomb

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Exgazdag-neocsóró Gagamba a luxus maradékának utolsó morzsáit is elkótyavetyéli: Értékesítési Vezető Gábor nem gondolta végig, hogyha egy mozgásban lévő víztömegben nem két kézzel és 42 foggal szorítja az egyetlen szappandarabkájukat, akkor az bizony könnyen elúszik a…..
Brazil szappanoperában nincs annyi váratlan fordulat, mint az Agila törzs hétköznapjaiban. Komolyan mondom, lehet, hogy itt nem derül ki senkiről, hogy épp ahhoz kezd szerelmi szállal kötödni, aki amúgy a féltestvére; nem is arra derül fény, hogy Nóri mondjuk amnéziás; nem is az adja a drámai…..
mehetgomb 2018.10.05 20:38:32
@Rémület: azért, mert okosrobi szája eljárt, hogy Tamás Balázst akarja kitenni, pedig, megbeszélték, hogy ez a szövetségükön belül maradt. okosrobi is rájött, hogy hülyeséget csinált, ezért is haragudott meg hirtelen az egész világra, de aztán sikerült neki még a lányokat is beárulni, hogy átkutatták Balázs személyes holmiját. Tipikusan az a fajta, akinek előbb jár a szája, mint az agya, ráadásul úgy védekezik, hogy közben támad.
A szomszédasszony hiába kérte őket, legalább nézzék meg, ha kell fizet is érte, nem voltak rá hajlandóak. Kedves Praxis!   Egy szomorú és tragikus történettel jelentkezem, a szomszédasszonyunk férjének tragikus haláláról írnék pár sort. Az úr 54 éves volt, két hete volt…..