Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Be...Vándorló

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemelyinfo "Dva" Kezdődik... 2010.03.06 12:14:08
2010...A választások éve...Megkezdődnek a hatalmi harcok kicsiny falunkban.Vajon ki lesz a "Király", kinek sikerül a legjobban megalázni és bemocskolnia mostani vezetést hogy aztán büszkén a helyére léphessen? Talán alegjobb megoldás az lenne ha mindjárt kampánycsenddel…..
A választások kapcsán óhatatlanul felmerül az emberben a kérdés, a választáson induló jelöltek, vajon miért is akarnak képviselők, vagy polgármester lenni.Mi az a motivációs erő, mely a megmérettetés vállalását indokolja.Jó esetben bizonyára a tenniakarás, hogy a…..
Be...Vándorló 2010.10.05 18:51:57
Csatlakoznék az elöttem szólóhoz...A civiles jelöltek,a becsület mintaképei.Törökné Gál Éva,legutolsó húzása az volt hogy hazahúzta pici narkós fiát,aki kint aludt egy padon a kocsma elött miután összehányta az egész helységet.Majd csak útána hívta ki a rendörséget.Szép volt Éva...
Dani zoltán,alkoholista aki ha az apukájától leste el a tudást,akkor lassan
ő is nekiállhat házat épiteni a fiainak közpénzböl,igaz ő még csak képviselő.
Szőke Csaba,hát ő egy igen ritka állatfaj,számtalan "JÓ ÖTLETÉVEL" csak a feljelentő szerepig vitte,szégyelheti magát...
Csonka Edina,őt én sem ismerem,csak annyit hallottam róla hogy rendes ember
kár hogy az Árpád megvezette.Benne azért bízom egy kicsit...
Fenyvesi Árpád polgármester,dolgozni sosem szeretett,mindig csak az irányitást vállalta magára.Elvált ez igaz,azóta majdnem mégegyszer.Belevágott egy eleve halálra itélt vállalkozásba,ez az a bizonyos kisállattemető.Tönkretett egy jólmenő vállalkozást mert mindig másokkal akar dolgoztatni.Remélem ránk nem ez fog várni...Az édesanyja szociális otthonban lakik,mert kellett a vagyon.Elfelejtette leírni hogy rokkantnyugdíjas és megélhetési gondjai vannak.Kiváncsi lennék rá,mekkora fizetést szavaz meg neki a testülete! Idős asszonyokat zaklatott telefonon.
Az itt élő embereket arra bíztatta hogy jelentsék fel egymást,pontosan ő a felelős a falu megosztottságáért.Képes órákra betelepedni mások otthonába,mivel neki sosincs semmi dolga ezért rá ér,csak mások nem de ez őt sosem érdekelte.Ellentmondást nem tűri,mindig neki van igaza,ha nem akkor is.Azt hiszem ő csak akasztott ember nem volt még,belevágott már mindenbe és semmiből sem tudott meggazdagodni,a munka az távol áll tőle.
Ugye milyen könnyű másokat mocskolni...Most hogy a Donki visszavonul,lehet hogy csinálok egy blog-ot,kezdek ráérezni az ízére.

Vállalások:Sárga lámpa,Bicikli út,Öltözö zuhanyzó...Bla bla bla.
Szentkútpusztára meg majd ha a pályázat engedi,ezt jól beszoptátok megint..."Köszönjük"nektek Szentkútpusztaiak!!!
Mert ugye számolni ti is tudtok,Szemelybe nem ezek az emberek kellenek,ez kiderült.És külön köszönet még azoknak akik nem mentek el szavazni...

És végül egy idézet: ISTEN ÓVJA SZEMELYT
Az okt. 3-ra kiírt Önkormányzati Választásokig hátralévő időt akár féllábon állva is kibírhatják a képviselő-testületek tagjai, hiszen, ha a négy év nem volt elég érdemi produkcióra, akkor ezt a pár hónapot már el lehet tölteni az édes semmit tevéssel.Szemelyben, azért…..