Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angyal (Kitti)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Home A választott út 2010.04.03 00:58:00
Álmában most nem is az ágyában feküdt, hanem titokzatos, őszi erdőben sétált. Lába alatt finoman recsegett az avar. A kék lepke pedig ide-oda szállt, körözött ahogy Audrey egyre haladt a fák közötti ösvényen. Ekkor útelágazáshoz ért. A két út között jóformán semmi…..
Angyal (Kitti) 2010.04.04 09:07:31
@M@minti: Hát nekem az újabb film nem nagyon tetszett. Jó volt végül is, de valami hiányzott belőle. Talán azért, mert a filmben a lány felnőtt, és ez az Alice csodaországban című könyvnek ilyen folytatás szerűsége volt. Szerintem a címet is megváltoztathatták volna. Az Alice csodaországban bennem mint gyermekmese él. Ennek lehetett volna az a címe, hogy Újra csodaországban, vagy én nem is tudom...

Az Audrey-s dologgal pedig igazad lehet :/
Home Audrey bölcs válaszai 2010.03.30 23:21:00
Gyorsan, még éjfél előtt felteszem hősnőnk épületes tanácsait, nehogy valaki ezért ne tudjon aludni.Szerintem többen is sejtettétek, hogy kizárt, hogy tényleg valami nagy szakértő legyen. Elvégre dunsztja sincs a fiúkról, a szerelemről, illetve úgy tűnik kábé semmiről sincs…..
Home Audrey, segíts! 2010.03.30 15:01:00
Ma Audrey ezeket a bejegyzéseket találta a blogján.Este majd megpróbál válaszolni rájuk. Kíváncsi leszek, hogyan birkózik meg velük.   Audrey blogja  http://audreyhelps.blog.com bloodredtomatoe:Heló Audrey!Csúcs, hogy megtaláltalak. Utálom a profi…..