Regisztráció Blogot indítok
Adatok
newa46

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha igaz a sajtóértesülés, az alkotmánybíróság holnap bejelenti az előzetes regisztráció alkotmányellenességét. A Fidesznek innentől két választási lehetősége lesz: ragaszkodva az eredeti szándékához, kétharmados többségével élve alkotmányba erőltetni az…..
„Jelenleg a párt csak egy rossz és egy rosszabb megoldás, a szinte biztos és a lehetséges politikai megsemmisülés között választhat” – mondja kollégám az LMP jövőjét latolgatva a mai Népszabadságban. Nem vitatkozni akarok, inkább csak átgondolni szeretném, hogy miért…..
newa46 2012.11.10 11:16:52
t.@jjulie: azt javasolnám neked, hogy ne háborúzz a következő személyekkel: balt, hoplita, aszékelyek,lenin, tölgyes, stb.
Ők egyértelműen fizetett provokátorok. Kb. annyi információval rendelkeznek az országban történtekről, mint az ötvenes évek falusi párttitkárai.
Kíméld az idegrendszered, -az ilyen kategóriákon egyszerűen át kell nézni.
Mondanivalójuk tartalmából látható, hogy mit feltételez róluk a fidesz.
Üdv. és nyugi, leváltásra kerül a fidesz.
Egy hete van hivatalban a második Orbán-kormány, és miközben a kormányalakítást megelőző két hétben tervezett módon, az ellenzéket zavarba hozva ért el sikereket az új többség, a legutóbbi pár napban a dilettantizmus, a kapkodás és az össze-vissza beszéd jellemezte a Fidesz…..
newa46 2010.06.06 15:50:22
@Nowhere: Talán emlékszel még a nagyobb névnek számító jobboldali érzelmű közgaszdászra (pontosah 29-en vannak) ,akiknek már korábban is elfogadta a Fidesz az ajánlásait:
A probléma csupán annyi, hogy a 2,7M választón kívül ott éktelenkedik az EU, az IMF, a meghatározó pénzügyi befektetők.
Az elmúlt napok történései világviszonylatban is megdöbbentő, érthetelen és felháborító. Ilyet a világon egyetlen kormány sem követett el a hazája ellen.
Csupán egyetlen dolgot szeretnének elkerülni:
-hogyan tudják rátolni másra azt, hogy négy-nyolc évig folyamatosan hazudtak, igértek, követeltek, s most már a 2,7M szavazónak is rá kell döbbeni, hogy a király (OV) meztelen.
-az igéretek már nagyon messze szálltak.
-következik a Bajnai vonal folytatása, a szükséges korrekciókkal.
-mit is lehet várni amíg Orbá Viktor ilyen szijjártókkal, kósákkak vargamisikkel, (két nap alatt 100%-os váltás az ő kommunikációjában is ) veszi körbe magát?
-OV az gondolta, hogy a Barrosonak is elég lesz ismételni az itthoni primitív, demagóg, populista dumát, kiegészítve üres lózungokkal.
-hát a Barosso bizony nem kajálta be.
-mindenki előtt legyen világos, hogy most próbálnak valami kormányprogramot összetákolni.
-kedden folytatjuk.