Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antisün

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két legutóbbi világbajnokságon Oroszország–Kanada döntőt játszottak, mindkétszer európai siker lett a vége. Ezúttal már a legjobb nyolcban találkozik a két csapat, ugyanúgy, ahogy Vancouverben. Akkor is a tengerentúliak vacakoltak a torna első szakaszában, majd brutális…..
antisün 2010.05.19 09:00:43
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..
antisün 2010.04.21 16:59:47
@Deadasfak: te szeretnéd hogy az unokád azért dolgozzon mert levegőből előállÍtott pénzt kamatra vissza kell fizetni? virtuális pénzt élőmunkára konvertálni? ez már jó pár száz éves csapda.
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
antisün 2010.04.20 13:54:00
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
antisün 2010.04.16 19:47:38
Amikor március elején megírtuk, Dobos Menyhért, az MTV választási igazgatója nem akar szerepet adni Krizsó Szilviának és D. Bányász Gergőnek a választás éjszakáján, az MTV egyik sajtósa azt állította, hogy senkit nem "száműzött" Dobos, és számon kérte rajtunk,…..
antisün 2010.04.09 13:26:40
@Süveges Gergő: igenis vannak másodrendű sportriporterek ! lásd digisport ! (csiszár jenő te atyavilág, még a lokinál is rosszabb volt a bl-ben)
persze nem lehet mindent a hajdú b,gundel taki párossal megcsinálni ...
antisün 2010.04.09 13:33:24
@antiszociális taho_kismama: nahát ezaz !!!
A zöldombudsman szerint meg kell semmisíteni a Grupo Milton óriásberuházását lehetővé tévő önkormányzati rendeletet, akár az Alkotmánybíróságig is kész elmenni emiatt...
antisün 2010.03.28 15:58:24
@Előbb GONDOLKODJ: neved alapján akkor gondolkodj el. a tény, hogy ott élek. picit talán jobban látom mi folyik ott mint te. ha nem tudsz asszociálni arról nem tehetek. az internacionista szót pedig felveheted a szótáradba ! zsidózni nem szokásom, a cionista egy picit mást jelent. de ezek szerint te már rasszokba soroltad a fent emlÍtett urakat. gratulálok !
antisün 2010.03.28 19:48:44
@roadrunner: pontosan az olyanokról beszéltem mint te: a kozmopolitákról, jó messzire mentél az autópálya másik oldalára, az általad nevezett porfészektől(biatorbágy kb 10 km). azóta meg már külföldön is élsz. azt nem minősÍteném , hogy neked a coop bolt az egyetlen európai szÍnvonalú létesÍtmény pátyon.
lakópark , pláza , kereskedelmi központ épülhetne ? igen !lepukkant városi részekre, gyárterületekre. (a fővárosiak tudnának egy pár helyet biztosan)
az agglomerációs kis gócpontok pontosan Így alakulnak ki. páty lakossága 20 évvel ezelőtt fele annyi sem volt mint most. ezzel a lakóparkkal majdhogynem a duplájára emelkedne a most már majd 7 ezres lakosság. ez további kötelezettségekre kényszerÍti az önkormányzatot.

egy érdekességet megemlÍtenék mégegyszer. a budapest-budakeszi közig-határ tábla egy pár évvel ezelőtt, egyik évről a másikra 5 kilóméterrel kijjebb került, amely most pátytól mindössze már csak 1 km-re van. azaz jókora terület lett belterületté nyilvánÍtva. még 10-20 év és a határok egybeolvadnak. ezt a rákhoz hasonló burjánzást próbálják megakadályozni egyre többen az országban.
ehhez csatlakozik az a gusztustalan háttérmutyi. az ilyen dollárszemüveg mögül semmit sem látó, külföldi befektető(gyarmatokból meggazdagodó államok vállalkozó polgárai, közvetÍtőket uraló csoportosulások) bontsa el előbb a városi mocskot, épÍtsen oda !
még valami: az országban számtalan kihalt falu, település van. ezeket nyugodtan újra lehet éleszteni. semeddig sem tart. az ottani helyi önkormányzatok még örülnek is neki. nem pedig egy pest-megyényi fővárost kéne kreálni, amely a térképről nézve már egy áttátes rákos beteg képét festi.