Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bcrics

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jóbarátok főszereplői 2004. május 6-án, az utolsó rész sugárzásának napján Jay Leno műsorában / Fotó: Getty Images Hungary Meghosszabbította a Jóbarátok című sitcom forgalmazására vonatkozó szerződést a Netflix és a gyártó stúdió, a Warner 2019-re is. Ezzel még tovább nőhetnek az amúgy is…..
bcrics 2018.12.28 14:12:35
@agika88:
Tok meno cuccokat kaptál.
De hogy döntjük el hogy ki a menobb jobaratokabb? Szinte biztos hogy en :D
bcrics 2018.12.28 15:52:56
@agika88:

:O, csak szolj mikor jossz mert a mosatlant akkor itthagyom:D
Es az összes kvizt maxra hozom, de végülis csinalhatok egy expertet ha ennyire szeretnel mosogatni:D

Adj valami emailt.
2005-ben nyitott meg Solymáron a Zazzi Cukrászda, később Óbudára költözött, a tulajdonosok a végleges bezárás mellett döntöttek. Varga Margit és dr. Erdős Melinda mesél a miértekről, a kedvencekről, a legszebb pillanatokról és a további tervekről...
bcrics 2018.03.24 14:20:17
@Étteremkritikus:

Jó csőcse volt a cukraszlanynak?
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
bcrics 2018.02.25 12:00:24
@G.Tibor:

Gondolom minden rezsimben mast jelent.
A 80-as években az ellenállást a rendszer ellen.

Manapság nincs mondanivaloja csak minél melyebbre hangolt gitarok legyenek, legyen benne breakdown meg némi kemenykedes bármiről es ennyi.
A Killswitch Engage amerikai metalcore együttes, a massachusettsi Westfieldből, az Overcast és az Aftershock bandák megszűnését követően alakult meg 1999-ben. A jelenlegi felállásban az énekes Jesse Leach, a basszer Mike D'Antonio, a gitárosok Adam Dutkiewicz, illetve Joel Stroetzel, a dobos pedig…..
bcrics 2018.02.19 01:51:48
A Fidesz előkapta a sajtókamara ötletét, mert nagyon-nagyon zavarja, hogy még nem minden újságot a propagandaminisztériumból szerkesztenek...
bcrics 2018.01.27 22:55:34
@taga20:

Egy véget, ami lóg - mutathatok.
Ha utazom akkor mindig megpróbálok egy piacot is megkörnyékezni, hogy megmerüljek a helyi kultúrában. Az ország gazdasági és földrajzi adottságain túl néplélektani következtetéseket is le lehet vonni a termelők és kifőzdék kínálatanák felmérése után. Novemberben a koreai barátnőm vitt…..
A 21. században, Európában a jobb állapotú betegek mosdatják a társaikat, hogy ne egye meg őket a piszok, és ne kapjanak el további fertőzéseket. Akármennyire hihetetlen, ez a magyar valóság, a saját szememmel láttam. Tisztelt Praxis!   Tavaly ősszel kórházba kerültem,…..
bcrics 2018.01.19 14:02:13
@Antalbaba:

Már látom is ahogy a közmunkás ápoló zsebre rakja a rábízott beteg dolgait, kikoveteli a betegtől az őt megillető extra apanázst a munkáért cserebe, a fizetesen felül.
(nem mintha most nem lenne az apolok-orvosok zsebe tomve)
Ha nem teljesulnek a feltetelek, jon a big hand kateterezes, egy kis véna mellé szúrás, stb...

Vagy ezek a kozmankasok nélkül is megvannak?
Koltoi kérdés
2018-ban azt mondani, hogy túl sok sorozat van, nevetséges közhely. A rövid távú előrejelzések alapján drasztikus csökkenésre nem kell számítani, ekkora zajban viszont kisebb csoda kell ahhoz, hogy valami olyan népszerűségre tudjon szert tenni, mint a Walking Dead vagy a Trónok harca. Mindkét…..
bcrics 2018.01.13 19:28:35
@Mirkó királyfi:

"Hogy juthat eszebe barkinek is a Tronok harcaval barmilyen parhuzamot vonni egy megtortent esemenyeket, hus-ver emberek eletet feldolgozo sorozat kapcsan?"

Jogos, hasonlítsuk a Spartacus : Vér és homok c. Remekműhöz :D
Már többször elhaladtam egy újonnan nyílt ázsiai ihletésű bisztró előtt Helsinki egyetlen bulevárdján, de letesztelni még nem tudtam az éttermet, mivel eddig vagy találkozóra siettem, vagy épp egy vacsoráról gurultam hazafelé megtömött hassal. A múlt szombati késő esti filmfesztiválozást követő…..
bcrics 2017.09.28 09:13:21
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
bcrics 2017.09.20 14:16:48
A Roast az a műfaj, amit a magyar sztárok vagy annak nevezett/tekintett arcok legendás sértődékenysége miatt itthon nehezebb meghonosítani, mint bármilyen más tévés trendet - ráadásul az "égetés" meg nem is egy mai dolog, az elsőről 1949-ben számoltak be, az meg nem ma volt...
A 24.hu úgy tudja, távozik a TV2-től Tuka Nikoletta, Tények felelős szerkesztője. Nem ő az egyetlen, aki lelép, egy régebb óta ott dolgozó riporternő és egy gyakornok is távozik. Tuka nem nyilatkpozott a 24.hu-nak, de nem cáfolta az értesülést, amit Fürst-Borsos Ádám, a Tények kommunikációs…..
bcrics 2017.08.08 20:29:45
A werkfilmben aki él és mozog, mesél arról, mi kellett a 7x04 végén látott elképesztő, 14 perces csatajelenet felvételéhez. Meló, sok meló. ..
bcrics 2017.08.08 20:15:01
@FayRodisz:

Tudom már, te vagy segédfelszopó technikus!

Nyomorek:D
Az utóbbi évek ahelyett, hogy a konszolidációról szóltak volna, a Fidesz és Orbán Viktor szélsőjobbra tolódását hozták. Az Orbán-kormány teljesen elszakadt a valóságtól és nyáladzva-hörögve keres magának újabb és újabb ellenségeket. Eközben mindent visznek, ami nincs lecsavarozva. ..
bcrics 2017.06.30 23:01:35
@morpho:

Novekszik a jólét valoban.
A matolcsy-habony-rogan-meszaros ésatöbbi körökben.

A viktor mar a hatralevo nyugdijas eveket elokeszitette, van itt
- kertek alatt stadion
- kisvasut
- saját lábon álló gyerekik
- felhizlalt bankszamlak es stromanok

Dehát lesz itt meg elszamoltatas, nagyon-nagyon remelem mert polgarhaborut nem szeretnek latni.
Az RTL Goldra átbandingelt Film+2 jövő héttől zúdítja ránk az RTL-archívum talkshow- és vetélkedőkínálatának jó részét, a nagy klasszikusok közül lesz Legyen Ön is milliomos! (főműsorban), A Széf, A kód, Kalandra fal, Dr. Tóth, Gyertek át!, 1 perc és nyersz!, valamint a Mónika show és a Balázs show…..
bcrics 2017.06.29 19:58:02
Sok mindenen lehet eszméletlen nagyokat vitatkozni, de az ételek, a gasztronómia ezen belül is kiemelt helyet foglal. Ki mit eszik, miért azt eszi, miért nem máshogyan eszi, és egyáltalán, a káposztás cvekedli borssal vagy cukorral jobb? A címben tehát a hangsúly ezúttal az „egy” szón, van ez az egy…..
bcrics 2017.06.24 18:44:45
Az RTL Klub sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a nyár végén rajtoló X-Faktor-évadot ezúttal nem Istenes Bence, hanem Kiss Ramóna vezeti majd. Nem leváltásról vagy kirúgásról van szó, Istenes most éppen a Survivort forgatja a Fülöp-szigeteken, utána pedig megy vissza Kölnbe, ahol egy német…..
bcrics 2017.05.17 11:05:29
@Világvevő:

Jól beégetted magad :D
Milyen érzés?
A TV2 bűnlajstroma meglehetősen hosszú. Beszóltak már mindenkinek, baszogatják, aki a gazdira csúnyán néz, de most tényleg elmentek a falig. Mert aki ebben az országban Bud Spencerrel baszakszik, az megnézheti magát, kérem szépen, ha van olyan legenda, akibe NEM rúgunk bele sehogy, az ő. A tavaly…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Lányom október óta dogozik Közép-Budán egy postán.Most tanulja a szakmát. A tanulás abból áll,hogy néhány perc alatt elmondják,hogy mit kell tenni a különböző…..
Ott voltam a magyar csapat edzésén többször is, így az utolsó edzésükön is Lyon előtt. Megmutatom, mivel készülnek a mai napra!Ajánlott: Így zajlott a zöldségpiacon a bevásárlás tegnap délután (videó) Csoportkép az utolsó edzés után, január 19-én..
bcrics 2017.01.24 15:46:51
@Dr. Trejo:

"Főzzenek egy jó halászlevet, vagy pörköltet, az kell a magyar népnek"

- Erre van a majus 1.

Mindennek megvan a maga helye es ideje.
Phil Anselmo sem az a fajta ember, aki szívesen elüldögél a seggén. A Superjoint, a Down, a Scour meg még ki tudja, hány egyéb zenekar mellett létrehozott egy újabb, ez úttal a horrorszínész Bill Moseleyvel közös projektet, a Bill + Philt. A horror-rock kollaboráció első dalát, a…..
bcrics 2017.01.18 21:20:16
Öt dal után félbeszakította a paraguayi koncertjét a Megadeth, mivel a felbolydult rajongók szétszedték a biztonsági kordont. Az esetnek több sérültje is volt, a reakcióról készült videó lentebb látható...
A Star Wars-univerzum szélesedése egy már eleve elég kusza szinkrontörténetű franchise lehetőségeinek határait feszegeti, ha a magyar hangok kellően jó kiosztásáról van szó. A Zsivány Egyesben akad visszatérő szereplő korábbról, akad olyan, akinek korábbi hangja már nem él, és persze főként…..
Utolsó előtti részéhez érkezett az HBO-n a Westworld. Tovább mögött spoileresen tárgyaljuk az epizód, illetve az évad legfontosabb kérdéseit...
bcrics 2016.12.04 13:20:24
   Fotó: Varga Zsolt   Az egyik swinger klubban vagyunk és már éjjel egy óra is elmúlt. Egy párral a felső szinten volt egy maszatolós próbálkozásunk, de már hazaindultak. Nem volt csók és párcsere sem! Eddig ez a mérleg és tulajdonképpen nincs is ezzel semmi bajunk. A társalgóban nézelődünk,…..
bcrics 2016.11.26 16:44:01
@whale:

Engem is ez erdekelne.
Tocsogosra basszak a csajt, jol megtunkoljak, telibeverik anyaggal.

Te meg utana lefetyeled az osszegyult ganét?

Menj mar a picsaba, te nagyon nagyon rossz beteg ember.