Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balint_31

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy elég pikáns témába vágok bele. Életem során már többször estem pofára-e téren, de most végre beláttam, hogy hallgatnom kell magamra és belátni a kegyetlen igazságot: "A kutyák játszanak csontokkal!" Az én véleményem az, de javítsatok ki férfi társaim, ha nem…..
A megcsalás szerintem (NEM, ezt NEM azért írom le, mert megcsaltak pár napja)   Először is felsorolnám, hogy SZERINTEM mi számít megcsalásnak:   - szájrapuszi - csók - csókolózás (a mai emberek kedvéért: smárolás) - szex (ebbe beleértek mindenféle nemi érintkezést…..
Azt hiszitek, arról szól az élet, hogy megfeleljünk és mindenben a maximumot nyújtsunk, mindig a jó oldalunkat mutassunk és minél több dolgot elérjünk? Ha így gondoljátok, akkor csesszétek le a szüleiteket, hogy nem egy kisrobotot csináltak. Az élet arról szól, hogy szabad…..
  Elmondom, hogy mit tudsz tenni, ahhoz, hogy igazán felizgass egy nőt. Előre szólok, hogy vannak dolgok, amik bizonyos típusoknál nem jönnek be, de átlagosan ezt kedvelik a lányok, tapasztalataim szerint. Első lépésként kezd el simogatni a fejét és közben finoman…..
  Ismét egy számomra nagyon fontos témát ragadok meg, amely eddigi életem szerves részét képezte, képezi és képezni fogja. Ez nem más, mint a vadászat. Számomra ennél fontosabb dolog aligha van. Édesapám már több mint 30 éve vadászik, mára már az ország…..
  Végre rászántam magamat, hogy valami pozitív dologról is írjak. Nem volt nehéz választás, mert elég kevés dolog van a világon, amiről efféle képen tudok vélekedni. Az állatokat és az ő világukat választottam témaként, mert amióta megszülettem életem szerves…..
  Mindenki sír, hogy kevés a pénz nincs miből megélni, nincs mit adni enni a gyereknek, nem hogy a kutyának. Jelen pillanatban egy hipermarket pénztárosaként is tevékenykedem, mert kell a pénz, kihangsúlyozom, nem gyűjtök motorra, kocsira, gépre, pornómagazinokra stb., hanem…..
  Nem árulok el nagy titkot, ha megmondom hány éves vagyok: 21, mind ez a sok szép esztendő után sajnos vagy nem sajnos, rengeteg élettapasztalattal rendelkezem,  többek közt a társas kapcsolatok ill. a hozzájuk tartozó érzelmek…..
Képzeld el, hogy egy bank minden reggel 86.400 Ft-ot helyez a számládra.Viszont egyenleget nem visz át egyik napról a másikra.Minden este törli a fel nem használt egyenleget. Mit tennél? Az utolsó fillért is kivennéd.Mindannyiunknak van egy ilyen bankja.IDŐ-nek hívják.Minden…..
Egyszer egy jól keresö apa úgy döntött, elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét,felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él. Egy egyszerű falusi család házában…..
A cmadbridge-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamány áítllsáa sznreit a szvakaaon bleül nnics jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó bteű a hlyéen lygeen: ha a tböbrie a lgnoeyabb ovasalthó mraad. a jnleeésg mgáayzrataa az,…..
Talán rájuk illik a legjobban az a jelző, amit már a legelső cikkemben ("Élettöredék") leírtam: BIRKÁK!!!   Részletezném egy hetüket: Hétfőn felkelnek, elviszik a gyereket suliba stb., aztán irány a munka, majd meló után irány a gyerekért, haza,…..
 Miért van az, hogyha a lányok lefekszenek több pasival, akkor levannakkurvázva, de ha a fiúk fekszenek le több csajjal, akkor mekkora királyok?Válasz: Gondolj bele... Ha van egy lakatod amit minden kulcs kinyit,akkor az egy kurva szar lakat...De ha van egy kulcsod ami mindenlakatot…..
  A szerelem fogalmát már rengeteg kultúrában és társadalmi közegben próbálták definiálni, de ők is rájöttek, hogy akárhogy is feszülnek meg a megfogalmazhatatlant nem lehet megfogalmazni. A szerelmet érezni, lehet és észrevenni a tüneteit, ugyanis a szerelem…..
  Egyik kedves olvasóm megkért arra, hogy fejtsem ki véleményemet a kapcsolatokon belüli korkülönbségek okairól és ésszerűségeiről. Nos,kezdjük az elején: mint minden NORMÁLIS kapcsolathoz két fél szükségeltetik, egy lány és egy fiú, vagy egy nő és egy…..
  Nos, először is szögezzük talán le mi is történt, azok számára, akik kimaradtak ebből a hírből: 2011. január 15-én estére egy budapesti szórakozóhelyen partit szerveztek a fiataloknak, amelyről már több héttel azelőtt tájékoztatták a nagyérdemű közönséget,…..
Délután 15 óra körül. Molyolok a számítógépem előtt. Csöng a telefon, felveszem, bemutatkozom, ahogy szoktam: - Igen tessék Bálint! A túloldalon egy, ahangjából ítélve komoly, érett férfi hang: - Jó napot kívánok, és XY vagyok az ön munkahelyén dolgozom és most én…..
  A pasik is érző lények, ugyanúgy, ahogy a nők. Minden pasiban van szív és lélek, csak van, aki tudja használni, van, aki nem, ugyanúgy, ahogy azt a bizonyos dolgot, ami a lábuk között van. Sokan mondják, hogy az eszüket a nadrágjukban hordják. Ezzel csak egy a baj,…..
  Szeretném felhívni a figyelmedet, arra az iszonyatosan nagy baromságra, amelyet a korántsem ártatlan média táplál a kedves nézőközönségbe, az-az a sok birkába, akik be is veszik, miszerint a Földre ufók járnak kísérletezni az emberekkel. Elvegyülnek köztünk,…..
  Az-az igazság, hogy ez a világ, egy iszonyat nagy tévedés úgy, ahogy van. Minden ember el van benne tévedve, tisztelet a kivételnek. Viszont mindenki meg tanulhat benne "élni". Nem hiszem, hogy fel tudod fogni annak a szónak a súlyát, hogy élet, mert…..