Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fazakas János

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a férfiaknak tanítanák a csajozást, valószínűleg kudarcba fulladna a vállalkozás... Piaharcos: Pasi, aki azt gondolja, hogy a csajt egy megfelelően kevert koktéllal leveheti a lábáról. Intelligensebb fajtájuk a “Hello, mit kérsz inni?” kérdéssel kezdi…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide       Sziasztok! Én is és sales,-marketing…..
A lány a fiúkat hülyíti a fiúk meg őt? Nehéz eldönti, hogy ki szerelmes igazán és ki nem akar mást, csak szexet. Kép innen. A történet meglehetősen egyszerű, mégis rengeteg érzelmet váltott ki belőlem. Volt itt könny, nevetés, szánalom és még ecsetelhetném.. Tehát, a…..
A fiúk persze mindig megrémülnek, ha a szóbakerül a gyerekvállalás, de azért 17 évesen, két hónap után rákérdezni, majd egy pillantás miatt pánikszerűen elmenekülni vagy kamu, vagy soha egy le nem vetkőzhető megapara. Az én sztorim rövid, és azóta se jöttem rá, mi a…..
Vajon mennyire fér meg két erőteljes személyiség egymás mellett? – kérdi következő posztunk szerzője. A lány páros randin találkozik először élőben a neten megismert pasival. Teljesen egy hullámhosszon vannak, személyiségük vészesen hasonlít, és a lány ebben látja az…..
„Ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki..." – meséli következő posztunk szerzője, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. A hibát magában keresi, ugyanis megfigyelte, hogy amióta elégedett magával és jól érzi magát a bőrében, az erősebb…..