Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bud vagyok, uram!

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Karinthy Frigyes - Utazás a koponyám körül Csendesen elmosolyodik, egy enyelgő tréfám jut eszébe, ahogy ugratjuk egymást.Jó volna, ha kimásznék ebből a csávából, ezt és ezt szeretné mondani nekem, ha visszatérek, meg is mondja.(Még betegen feküdtem, amikor…..
Mănăstirea Stânişoara-nál sátraztunk egy éjszakát. Második nap úgy döntöttünk a monostortól kicsit lejjebb verünk tábort, hátha ott csendesebb lesz az éjszaka (kutyák, frissen szétválasztott borjú és anyukájának a folyamatos Múúúzása, szabadon tényfergő szürke szamár). Autóval gurultunk le a…..
    Hooligans - Tartson örökké   Kezemben a fényképed, szinte beszél hozzám, Hallanám a hangod, de nem vagy itt már. Ragaszkodom nagyon, nekem mindent megér, De semmi sem örök, egyszer minden véget ér. Harcolnék a változással, nem akarom hinni, Hogy boldogságom…..
Bud vagyok, uram! Desire 2012.12.20 20:24:51
Ryan Adams - Desire Two hearts fading, like a flower. And all this waiting, for the power. For some answer, to this fire. Sinking slowly. The wateras higher. Desire With no secrets. No obsession. This time I'm speeding with no direction. Without a reason. What is this fire? Burning slowly.…..
Now and then I think of when we were togetherLike when you said you felt so happy you could dieTold myself that you were right for meBut felt so lonely in your companyBut that was love and it's an ache I still remember You can get addicted to a certain kind of sadnessLike resignation to the…..
Kedves Praxis blog!   Nem gondoltam, hogy olvasáson túl is részt fogok venni a Praxis blog életében, most sajnos mégis kénytelen vagyok egy történetet elmesélni, ami április első hetében játszódott le Budapesten, a 14. kerületi nőgyógyászati rendelőben. Magamról annyit,…..
Csináltam régebben pár dalszövegfordítást, amit nem tudok sehol publikálni, a honlapomra mégsem tehetem ki. Ez a blog viszont pont alkalmas lesz reá, mivel ezek a számok kapcsolódnak valamilyen érzéshez vagy lelki állapothoz. Ma reggel a munkába menet a válogatott kedvenc számaimat…..
Ülök a Ráday utcában, Budapest étterem-utcájában (The famous restaurant street of Budapest, baszki) és ég a pofám. Már megint. Nem saját magam miatt, hanem magunk miatt, a rólunk kialakult kép miatt, amit nem tudunk és valószínűleg nem is fogunk tudni lemosni. A…..