Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Juan Jr.

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borzasztó nagyot csalódtam hogy kétségbeesett embereket hogy van képük így átvágni? Ültem olyan hölggyel a váróba aki hitelt vett fel... Tisztelt Praxis blog!   Hazánk egyik híres meddőségi intézetéről osztok most meg egy történetet:3 év sikertelenség után férjemmel…..
Don Juan Jr. 2014.07.01 15:26:57
@Andie: Inszeminációt elmagyarázza neked Grafitember: www.comedycentral.hu/photos/246_viccet/?flipbook=napirajz-comedy-2014
"Flóra, légy észnél!" „Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!” - Puzsér Róbert Biztos láttátok Indexen, de én is kirakom. Elvállaltam egy filmszerepet pusztán…..
Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele. Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi…..
Kedves Látogató! Kérlek, az alábbi bejegyzést olvasd végig (hosszú lesz, de megéri - sokat tanulhatsz belőle), amennyiben az alábbi feltételek valamelyik érvényes rád: - el szeretnél menni egyszer szexpartnerhez- már jártál szexpartnernél- rendszeresen jársz ilyen helyre Nagyon…..
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
Subba Megjöttek a vombatok 2011.11.25 16:39:00
           VIA..
- feladni egy levelet postán, levelezőlapot kapni- kézzel írni egy házi dolgozatot- fölvenni valamit videóra- ceruzával pörgetni a magnószalagot- nem tudni, hogy ki hívott telefonon- nem tudni, hogy mit csinálnak és gondolnak éppen a barátaid- fölkelni a fotelból és csatornát…..
Mivel ez egy autós blog, szép számmal kerülnek be az autó kontra kerékpár ellentétet az előbbi szemszögéből leíró posztok. Legtöbben közülünk talán elfogultságból is úgy látjuk, hogy a biciklisek szabálytalanabbak. Van mind a két félből bőven ilyen és olyan is, bár míg…..
Don Juan Jr. 2011.06.15 19:35:37
@ne most:
Nem lenne semmi baj, ha idióta kommentelők koponyáját felfeszegethetném, hogy megnézzem tényleg agysorvadásuk van-e, vagy csak úgy csinálnak, mintha... :) Szóval amiről te beszélsz, azt úgy hívják hogy anarchia. Egy modern (de legalábbis valamennyire működőképes társadalomban) nem vágom bele a nagykést a szomszédba, ha keresztbe tesz nekem, nem lövöm le azt, aki a boltban elém tolakszik, és nem ütöm el azt a biciklistát, akinek a részéről vélt vagy valós érdeksérelem ért. Persze mondom, anarchiában mindezt megteheted, csak azzal az szokott lenni a baj, hogy az ilyen rendszerekben nagyon kevesen érzik jól magukat, és a nagyon nagy többség a f@sz rosszabbik oldalára kerül (egy-két afrikai országot tudok ajánlani referenciaként). Egyébként érdekelne, hogy mi lett az audis történet vége. Ugyanis egy bő 120000 km-t beletettem egy olyan Audiba, amiben ha nem is 180, de 140 ló lakozott. És, bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem élveztem a dinamikáját, gyorsulóképességét, de azért különösebb gondot ezzel sem jelentett a zöldre váltó lámpánál a bringásokat kikerülni. Azért a jogosítvány megszerzése utáni első 10000 km értelemes ember esetében elég szokott lenni ahhoz, hogy a piroslámpától piroslámpáig tartó padlógáz-satufék stratégiáról leszokjon :) Az erős motor nem kötelezettséget jelent a száguldozásra, hanem (alkalmas körülmények között) lehetőséget.
Don Juan Jr. 2011.06.15 19:47:25
@sixx a bolsevik:
"Szóval, azok az ingyenélő dilettáns barmok fent a minisztériumban, milyen alapon diszkriminálják az autósokat? Az autós mért nem mehet előre a piros lámpánál álló sor mellett? Az autós miért nem hajthat szembe a forgalommal? A bringás milyen alapon teheti ezt meg? Lehet, hogy odafönt valakik náci elveket vallanak? A törvény nem egyformán érvényes mindenkire? Vagy nem mindenki egyenlő a törvény előtt? Mi a válaszod, biciklis? (de ne kamuzz, ahogy szoktál)"

Hívjunk ezentúl Lorettának? :D Azért mehet előre a kerékpáros, robogós, motoros, mert ő előre _tud_ menni. Az autós meg nem tud. A kétkerekúek meg nem okoznak akkora fennakadást a közlekedésben, mint az autók (kisebb számuk és méretük miatt). Ilyen egyszerű. Egyébként az olaszoknál egész jól működik, hogy néha az autósok is kreálnak néha maguknak egy bónusz sávot, de ehhez kell a talján mentalitás is. Nálunk, ahol a közúti közlekedésben sokkal jellemzőbb ez a feszkós, agyvérzés közeli hangulat (lásd például a kommentek nagy részét ebben a blogban is) nem működne az olaszoknál megszokott improvizatívabb közlekedés. Itt ez garantáltan torlódásokhoz, balesetekhez és látványos verekedésekhez vezetne.
Bármennyire is szerelmesek vagyunk, sosem lehetek elég jó, mert nem izraeli zsidónak születtem. Ez a film egyébként pont erről szól: Kishazánkban nem kevés izraeli próbál szerencsét, és közöttük is elég sok a jóképű, jómódú pasi. Én pont az egyik csapdájába estem.…..
Bár júniusban nyilvánossá kellene tennie az első 43 nap méréseit, körülbelül 400, feltehetően exobolygó-jelölteket sejtető csillag adatait mégis vissza szeretné tartani a Kepler vezetősége. A NASA asztrofizikai tanácsadó testülete javaslatát jövő hétre bírálja el Jon…..