Regisztráció Blogot indítok
Adatok
walker

13 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szemeretelepi Meghívó 2013.03.19 22:39:50
 Tisztelt Lakótársak!   Szeretettel meghívok minden érdeklődőt 2013. március 22-én 14 órára a Május 1. térre, amikor az elkészült kutyafuttatót és autóparkolókat hivatalosan átadjuk használatra.  Az esemény előzményéhez tartozik, hogy az elmúlt év…..
Októbertől indulnak a csoportos, és egyéni sí és snowboard oktatások a Kecskeméti sípályán. Szeptember 15-től várunk minden kedves erdeklődőt a beiratkozási időpontokban,  csütörtökönként 16 órától 19 óráig, valamint szombatonként 10 órától 13 óráig, a…..
Kecskeméti Sípálya Oktatás 2011.09.10 11:06:00
 Tanfolyamok: sí:               kezdő, középhaladó, haladó csoportsnowboard:   kezdő csoportsífutás:        kezdő, középhaladóNordic walking (sígyaloglás)Bővebb…..
A Szemeretelepi Polgári Kőr pályázatot hirdet a zajvédő fal Május 1. téri szakaszának barátságosabbá tételére. Pályázni a zajvédő fal 4x3 méteres elemeinek méretarányosan kicsinyített festési tervével lehet. Pályázhatnak családok, iskolai, munkahelyi közösségek, civil…..
szemeretelepi Akadozó párbeszéd 2008.10.01 00:23:00
Fél évvel ezelőtt változott a kerületi Fidesz frakció vezetősége. Az új összeállítású frakcióvezetés (Lévai István Zoltán, Kőszegi János, Csabafi Róbert) elhatározta, hogy ellenzékben lévő képviselőktől némileg szokatlan módon, rendszeresen előterjesztéseket,…..
Interpelláció Dr. Mester László Polgármester Úrhoz   Az önkormányzati feladatok kiszámíthatóbb elvégzése érdekében Tisztelt Polgármester Úr!   Önkormányzatunk egyik leginkább szembetűnő, a lakókat is élénken foglalkoztató tevékenysége az út és…..
  A korábbi gyakorlattól eltérően lehetőségünk nyílt arra, hogy a Városkép újság hasábjain elmondhassuk véleményünket (értsd FIDESZ-KDNP frakció) a tervezett útvonallal kapcsolatban. Igaz csupán egy fél oldal erejéig azt is a lehető legjobban eldugva szerkesztették be,…..
  Az egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó ügy az elmúlt időszakban a kerületünkön átmenő körút, amelyet a városvezetés két ütemben kíván megvalósítani. Az I. ütem, amelyről évekkel ezelőtt döntöttek a Fővárosban és a kerületben, Pestszentimrén a Kettős-Kőrös…..
Interpelláció Mester László Polgármester Úrhoz Mi lesz a volt Erdért telep sorsa? Új szemétlerakó létesül?   Tisztelt Polgármester Úr!   A Szt. László utcai Erdért telep eladásához kapcsolódóan soha nem látott kamionforgalmat kellett elszenvedniük az…..
Interpelláció Mester László Polgármester Úrhoz! Vasútkorszerűsítés kérdőjelekkel Tisztelt Polgármester Úr! Mint tudja korábban a Szemeretelepen élők aggodalommal tekintettek a várható változásokra a vasúti közlekedésben, amely nyugtalanságot az elmúlt év…..
Miközben egyre kevesebb pénzt költ az önkormányzat közfeladatainak ellátására, iskolákat von össze, csak az idén 70 pedagógus álláshelyet szüntet meg,  "költséghatékonyabb működés érdekében" Kft-vé alakítja az Egészségügyi Szolgálatot (SzTK), más…..
Június közepén vált ismertté az önkormányzat azon szándéka, hogy a Pitagorasz Iskolát a Kassa Iskola tagintézményévé kívánja tenni. Tette mindezt annak ellenére, hogy az iskola 80 éves fennállásának ünnepségsorozatán polgármesterünk még a kerület egyik nagy…..
A Szemeretelepi Krónika korábbi számában részletes beszámolót adtunk a várható építkezésekről az építtető Colas Zrt vezetőinek tájékoztatása alapján. Tájékoztattuk a lakosságot a várható munkálatokról, az építkezés és az ezzel kapcsolatos vasúti átkelő lezárások…..