Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gurtart

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy néha megkérdőjelezi az ember azt, ami eddig sokat jelentett neki. Felmerül a kérdés: miért fontos ez nekem? Számomra az Apple termékek jövőjének kutatása egy hobbi. Valami, amit élvezek csinálni, nem jelent plusz megerőltetést. De van olyan is, akinek az…..
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Gurtart 2018.08.23 07:58:36
@showtimes: ez most kihívás volt az index felé. Jogos is. Reméljük lesz vér a pucájukban és legalább egy 5 perces tényfeltáró dokufilmet rittyentenek belőle. :)
Vagy nem. :D
retro gastro Gumi cumi 2010.03.01 06:27:00
A gumi cumi a ’70-es ’80-as évek magyar édességiparának egyik markáns terméke volt; a Limo népszerűségét talán nem érte el, de hasonlóan meghatározó volt azokban az években. Hogy ki volt a vásárlói célcsoport, nem volt teljesen világos, mi mindenesetre a felső…..
Nem elég, hogy az Echo TV Sajtóklub című műsora országjárást tart, de még a csatorna is közvetítette a választás alatt a jeles eseményt, a szekszárdi ülést amelynek kulcsállításai a következők voltak: Huth Gergely megoldotta azt a problémát, hogy a magas részvétel egyesek szerint az ellenzéknek…..
Gurtart 2018.04.08 18:47:14
@Zacskóstej: a próféta beszéljen belőled!
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
Mutatunk két videót. Az egyiken a dán eurovíziós dalverseny tavalyi nyitánya látható, a másikon A Dal 2016-os kiadásának első percei. Érdemes végignézni mindkettőt. A dán A magyar Az évi 80 milliárdból ötletre már nem futja? Mindegy, hogy lelopták a dán ötletet vagy megvették, annyira ne…..
Vasárnap este mutatkozik be az USA-ban a feltámasztott X-Akták új évada (egy napra rá, a Cool adásá meg magyarul is látható lesz), az, amitől a Fox azt várja, hogy majd olyan nézettséget hoz, hogy a heti Hany Istók- és lápiembervadászatot idegen lények utáni kajtatással megfűszerezett teljes évadot…..
Gurtart 2016.01.23 14:04:53
@Kövééé: inkább teljesítse ki a női princípium legmagasabb fokát, nem holmi zöld lényeket hajkurászni... :)
Aki nézi a nálunk Agymenők címen ismert sitcomot, tudja, hogy amikor Sheldon, az egyik főszereplő beteg, akkor énekelni kell neki, mégpedig a Soft Kitty című dalt, szépen. Emiatt fáj most a sorozatot gyártó Warner Bros. és a CBS feje, ugyanis egy Edith Newlin nevű tanárnő lányai…..
Szükségem volt a változásra, és nemcsak a magánéletben, hanem a munkámban is. Szükségem volt új kihívásokra, hogy megvalósíthassam szakmai álmaimat. Amikor Ördög Nórával leszerződött a TV2, akkor tudtam, hogy nekem más utam van. (itt) ..
Gurtart 2015.08.22 20:30:27
Hát, minőségi cserének nem neveznénk az újabb RTL Klub-hoz köthető arc elcsábítását, de hát szegény ember vízzel főz, vagy mi, ugye. A lényeg: a Blikk infói szerint a múlt héten kirúgott/felmondott Hajós András helyére az X-Faktor nyertes Vastag Csaba ülne be a Sztárban…..
Gurtart 2015.07.28 14:31:46
Az egy hónappal ezelőtti eset után ismét problémák akadtak az RTL Klub a Híradó után, ezt az Origo szúrta ki még tegnap. A lekonferálás után a műsorvezetők pár másodpercig hang nélkül kezdték el leszedni magukról a mikroportot, majd egyszer csak elsötétült a képernyő, és…..
Gurtart 2015.06.24 10:19:50
@sixx: jogos! :)
Az NBC az a csatorna, ami a Hannibalt az USA-ban vetíti, és a licenszdíjba beszállva a gyártási költség egy részét is biztosítja, így elég nagy érvágásnak tűnik a gyártó AXN-nek és Gaumontnak, hogy tegnap este bejelentették: a harmadik évad után nem kérnek Lecter…..
Ron Perlman a monte-carlói tévéfesztiválra nem azért jött, hogy egy konkrét sorozatot promózzon, hanem zsűritagnak - a minisorozatok zsűrijében ült a Hídból ismerős Kim Bodnia társaságában. Ettől még persze van neki olyan sorozata, amiről lehetett beszélni, az Amazonnak…..
Hát mi brekegés megyen itten kéremszépen? :D  Adód jó helyen van, ne aggódj...
Gurtart 2015.03.21 13:42:48
@Tronik: ezt ugy mondják: kit szop? :D
Gurtart 2015.03.21 13:43:44
@amano: sima ügy, nem mindegy, hogy mély árokásás vagy deeptroath... :)
Hendézéssel, kirendelt iskolásozással, timizéssel, tónizással, ráhelezéssel és velünk is. Vicces kontent of da day. ..
Gurtart 2015.03.19 11:39:11
A Nemzeti Hírtévé elindulásának egyik sarokköve az időjárás-jelentés, amiről olyan büszkén számoltak be az első másfél órában vagy hatszor, mintha az lenne a világ egyik legnagyobb truvája. Pedig nem az, úgy, ahogy a köztévé csinálja, meg pláne nem az, hiszen a…..
A 80 milliárd forintból gazdálkodó közmédia véletlenül elfelejtette tájékoztatni a lakosságot arról, mekkora pofont kapott Paks2 az Európai Bizottság és az Euratom rosszallása miatt, aminek a tényét ráadásul Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős…..
Gurtart 2015.03.13 21:07:21
@zsoltix: pörgős-dinamikus :)
comment:com Playbackgyanú A Dalban 2015.02.10 08:00:00
Normális esetben az ellenségünktől sem kérnénk olyat, hogy hallgassa meg a Spoon nevű, x-faktoros tákolmány bármelyik előadását is, de ebben az esetben kivételt teszünk. A Bors kapargatta meg A Dal múlt szombati adásának egyik továbbjutóját, pontosabban az előadásukat, ami…..
Nagy újévi akcióval rukkolt elő a Ryanair, kár, hogy a magyar utasokat nem kicsit nézik hülyének: ami Budapest irányába 9,99 euró, az innen kifelé indulva 5419 forint. Finoman szólva, igencsak furfangos árfolyamon számolnak. Januárra nem könnyű eladni a jegyeket, ezért a…..
Gurtart 2015.01.04 11:57:06
@Anna Sussoger: Azért ez viccnek is rossz, már megbocsáss... :(
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
Gurtart 2015.01.02 14:27:19
@Kakimaki0123456789:
igen, most még csak 1-2 cikkben olvastam a magyar forint szárnyalásáról...
Mikor fog feltűnni az istenadta népnek, hogy romokban a forint 370-nél v. 400-nál?
Gurtart 2015.01.02 15:42:40
@komplikato: :D Ott a pont. És még szerencse, hogy egyre "többet" ér a pénzünk, az M1 híradó legalább ezt sulykolja.
Többet tudok fogyasztani.
Kisautó blog Jobb-e a kínainál? 2014.12.20 14:15:04
Távirányítós kisautót tesztelni nem valami informatív dolog, érdekes, hogy mennyit bír az akksi, érdekes, hogy milyen gyors és fordulékony, de ezeket kábé fél perc alatt kipipálja az ember, aki már nem gyerek, és emiatt kelleténél már legalább kéttucattal többször kiesett a…..
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
Egy hét. Ennyit bírt ki az X-Faktor sztájlisztja, hogy ne olyan ruhát adjon Tóth Gabira, amiből bármelyik percben kibuggyanhat a másodlagos nemi jelleg, márpedig a tegnap este megint hiperaktív énjét hozó, az összes fellépő után lelkendezve ugráló és sikongató énekesnő minden…..
Gurtart 2014.11.09 14:47:58
@Baresz83: ki kell kapcsolni a tv-készüléket. ;)
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..