Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Könyvmoj

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki vagyok Ki vagyok 2010.04.02 19:45:00
Ki vagyok - Who I Am Bevezető A téma Az életem teljesen megváltozott.December van, az év utolsó tanítási napja, és éppen irodalom óra. Mr Barney, a tanárunk, szórakozottan körmölte a táblára a szünetre feladott fogalmazás témáját. Nem csoda, hogy katonásan egyenes…..
Könyvmoj 2010.04.10 11:46:48
@Ugiburu:
Hát én voltam így. Sok könyvet elkezdtem irni, álltalában az összes ötletemet gyorsan leírtam, majd kitépkedtem és kezdtem egy újat. De szerintem ez sosem baj. Bár volt egy időszak amikor kevésbé írtam, mert mielőtt elkeztem ezt a könyvet egy gyors írótanfolyamra hajtottam a fejem a neten. Ahol azt ismételgették, hogy a tehetség nem elég szakmai tudás nélkül. Ami szerintem viszont hülyeség. Ezt bebizonyítanám Babits számomra legkedvesebb mondataival: mert a Könyv is "Élet, és él, mint az ember -
így él: emberben könyv, s a Könyvben az Ember."
Ezért elkeztem ezt a könyvet, lassan, alaposan, és szakmai tudás nélkül.

Az ötleted nagyon jó, egyedi és egészbiztos sokak érdeklődését felkeltené. Szóval csak azt tudom ajánlani, - amit Bosnyák Viki is- hogy kezd el írni, és egy blogba is töltsd fel egy blogba és majd szólj, mert akkor elolvasom! :)
Bár hallottam már jó ötleteket szörnyű kivitelezéssel, de bízom benne, hogy Neked sikerülni fog.

Most feltöltöttem még egy darab részt a könyvemből és kíváncsian várom a véleményed róla - és persze mindenki másét.
Jó olvasást!
Edit
  Igen, Magyarországon népbetegségnek számít a csontritkulás, de megelőzhető! A csontritkulás hazánk lakosságának kb. 10 százalékát, majdnem egymillió embert érint. A csontritkulás (oszteoporózis) néma, de nagyon veszélyes betegség, amely az ép és…..
Könyvmoj 2010.04.10 17:49:14
 Álom 2008 5.17-18 Ez nem velem  történt meg  hanem PV-vel. Napokig találgattuk mit jelenthet aztén 4 nap múlva olvastam a neten a hírt, majd BE kolegám kommentárta az eseményeket és az álmot. Még most sem tudjuk mért kell ezt tudnunk de majd kiderül IDŐBEN. …..
Könyvmoj 2010.04.10 17:48:12
Szeretek olvasni, gyermekkorom óta. Állítom, hogy a fiatalság nevelésének legfontosabb, legnélkülözhetetlenebb eszköze kellene, hogy legyen ma is. Mindenek előtt megismerni a klasszikusokat és párhuzamosan a kortárs-irodalmat. Szegény Hofi Géza jár a fejemben, ahogy az egyik…..
Könyvmoj 2010.04.10 17:45:54
Könyvem Folyt. 2008.07.10 20:00:00
Az úr most már végre méltóztatik egy pillanatra felnézni „”””fontos”””” olvasmányából, válaszolni azonban még mindig nem szándékozik, mert nincs kedve. És ha ő eldöntötte, hogy nem, hát akkor nem, még akkor sem, ha egyébként semmi…..
Könyvmoj 2010.04.10 17:41:52
Bedöglött a gépem. Kinyiffant. Belemászott valami trójai, nem is egy. Persze mikor máskor, mint amikor már nagyon akartam írni. És nem egyszerű, mire eljön valaki, hogy feltámassza. De mostmár nagyjából megint minden jó, kivéve, ami nem.Például elveszett az a cuki, piros lovacska,…..
Könyvmoj 2010.03.28 18:28:08
@Lovessence:
Helo!
Nagyon örülök már annak is, hogy válaszoltál!
Azt hiszem, mindenképpen megfogadom a tanácsod és elekezdem egy blogba írni. Nemsokára nekiállok gépeli és ha kész az előszó és pár fejezet majd szólok és esetleg ha lenne annyi időd csak átfutnál pár sort mert nagyon adnák a véleményedre és nem tudom, hogy egyáltalán van-e tehettségem hozzá. Rengeteg könyvet olvasok de azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy mindössze tizennégy éves vagyok. De úgy gondolom képes lennék rá.
Imádom a Lovessence-t tuti megveszem majd! További jó írást!
Ki vagyok Köszöntelek a blogomon! 2010.04.02 19:49:00
Szia! A nevem Somogyi Edit. Első igazi ifjúsági regényemet erre a blogra rakom fel folyamatosan. Olvasd és mond el mennyire tetszett. És gyere vissza minél többször!!! ..