Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jobbközérzet

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Gondolta volna, hogy a tartósított élelmiszerek, a klórozott víz, a rovarirtóval kezelt növények, a szennyezett levegő és a különböző kozmetikai, háztartási és vegyipari szerek ennyire megterhelik szervezetét?Ne ijedjen meg, testünk csodálatosan…..
Jobbközérzet 2014.02.09 16:30:58
@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: Miért nem igaz, hogy mérgeznek bennünket? A veséid mivel foglalkoznak egész évben?
Jobbközérzet 2014.02.09 16:41:38
@harmincas: Érdekes amit mondasz, hiszen a gyógyszereket amelyeket az emberek szednek nem merik a gyártók oda adni az atomkutató intézetekbe, hogy bevizsgálják, mert kiderülne, hogy legtöbbnek semmi hatása nincs. Egyedül a fájdalom csillapítók blokkolják az idegpálya azon részét amely felelős a fájdalomért. Tudod amikor megnéztem a gyógyszerek mellékhatásait, hát elborzadtam.
Erika Kantár   A színek különböző hangulatokat váltanak ki belőlünk, emellett gyógyító hatással is rendelkeznek. Különböző kialakult betegségek esetén segíthetnek a gyorsabb felépülésben. Egyes színek pozitívan hatnak fáradékonyság, stressz, depresszió, feszültség,…..
Az egyik lényeges tényező, hogy lelkünk a halálunk után is tovább él. A másik, hogy sok olyan energia létezik, amely a szellemvilág számára elérhető, de az ember ezekről vagy egyáltalán nem, vagy csak nagyon kevés ismerettel rendelkezik. Azt, hogy a lelkünk halálunk után él,…..
Jobb közérzet ..
jobbkozerzet Az elme ereje 2013.12.27 12:46:43
A legjobb orvos – saját szervezetünk.   Minden orvosnál, professzornál, akadémikusnál jobban tudja, mire van szüksége. Szervezetünk egy önmagát szabályozó és felújító rendszer. De, mint minden rendszer gondos ápolásra szorul. Ha ápolják, a szervezet jól működik. Ha…..
jobbkozerzet Egészség 2010.10.10 18:12:00
A legjobb orvos – saját szervezetünk.   Minden orvosnál, professzornál, akadémikusnál jobban tudja, mire van szüksége. Szervezetünk egy önmagát szabályozó és felújító rendszer. De, mint minden rendszer gondos ápolásra szorul. Ha ápolják, a szervezet jól…..