Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsufi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A parkolócégeket képviselő Zugkollégák mellett a BKV is rendesen nyomul a vélt vagy valós pótdíjakkal, Hörcsögné levele is egy ilyen ügyről szól Tisztelt Zugügyvéd!  Próbáltam rákeresni a blogon, nem találtam még ilyen esetleírást â013 ha mégis volt, akkor…..
Egyik nap búcsúszex, másik nap tökös macsóskodás? Beküldőnk egy valaha volt MNK, aki megtért, kikeresztelkedett mondhatni, de a jó útra térés közben hatalmas pofont kapott, ráadásul egy életre megtanulta: What is Love? Jónéhány évvel ezelőtt talán rólam mintázhatták…..
Tudjuk, ínséges volt a múlt hét iwiw szempontjából, mea culpa, mea maxima culpa, de engesztelésképp itt egy jókora adag, szóval csemegézzetek kedvetekre. - Felmegy a cukra (miről beszél szegény asszony?) - Huhh - Végre egy felhasználó saját készítésű videóval - Kedvenc képem…..
Zsufi 2008.01.25 12:19:14
Subba Jó étvágyat! 2008.01.25 09:22:00
Nagyvárosi szösszenetek című sorozatunk jelentkezik: a mai természetfilmes epizód a tömegközlekedési eszközökön zabáló emberszabásúak közül mutat be egy extrém példányt. Nincs is annál jobb, ha az ember bármilyen körülmény között - még akár a retek hármas metrón is…..
Zsufi 2008.01.25 09:27:52
Mi eddig csak pótdíjat tudtunk begyűjteni. Gergelynek sikerült 12 rugó büntit kapni, mert a kaller analfabéta.   Szia, Velem ez az eset történt: Diák vagyok, kecskemét és pest között közlekedem a máv "szolgáltatásait" használva. Azt tudni kell rólam hogy mindig…..
Zsufi 2007.06.30 17:41:29
Velpem is tortent mar hasonlo. Szegedre tartottam eppen ideiglenes diakkal, ami persze lejart( nem figyeltem en hibam:( ). Kalauz neni jott, majd egy sor sertegetes utan ("maga nem diak! Ugy nez ki mint egy 40 eves, 3 gyermekes anyuka! etc.) megbuntetett majd kozolte h mutasam be a diakomat aztan el van intezve. hetfon elinteztem az ideiglenes diakot, bemnetem a nyugatiba, kb. fel oras keresgeles utan megtalaltam az illetekes nenit persze jol eldugva, h ne legyen olyan egyszeru az elet. Neni mondja: "ideiglenes diakkal nem lehet befizetni a potdijat. Rendes diakigazolvannyal megtehetem." termeszetesen a "rendes" diak meg nem volt kesz. megkerdeztem h akkor most mit tudok tenni, mert szanom banom h nem figyeltem, de most szeretnem akkor "jova tenni". Neni mondja: "vigyek rendes diakigazolvanyt es akkor befizethetem."."de meg nincs!" -"akkor ez van..." Ebben maradtunk a Nenivel. Nem foglalkoztam vele. Aztan nekem is jott a 15000 ft-os csekk, mellette a level h ok marpedig kikuldtek a 600 ft-os csekket, ami persze sehol nem volt. Telefonalgatas, ami persze nem vezetett semmi eredmenyre... Ugyhogy levelezni kezdtem a MAV-val. Szerencsemre pont aznep jott meg az uj "rendes" diakom, amikor megkaptam a csekket. Irany az apisz es fenymasoltam: diakigazolvany, menetjegy, etc. aztan mindez postazva szegedre.... ezt meg 2× eljatszottam a szegedi vasutasokkal, majd a 3. levelukben azt mondtak h igazam van. meglepodes miegymas. aztan a dobbenet mikor tovabb olvastam a levelet... legyek olyan kedves es a postakoltseguket teritsem meg ami otezer parszaz forint volt. inkabb befizettem, mert nem volt kedvem meg egy halom levelet irni nekik...ennyi.