Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KREATOR

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Van Budán, a Nyéki-hegy oldalában egy különös erdőfolt, melyről még nyáron volt szó az Urbanistán: állítólag Nagy-Magyarország alakja van. A Diktatúrák árnyékában című könyv szerint szándékosan telepítették ilyenre Trianon után…..
„Csak az az igaz tudomány, amely világra szól.” (Eötvös Loránd) Nyolcvan évvel ezelőtt az Egyesült Izzólámpa és Villamossági Rt. (Tungsram) vezérigazgatójánál megjelent a gyár laboratóriumának egyik kutatója, Bródy Imre (1891–1944), s bejelentette – akkor még csak…..
Sokan mondták hogy rég próbáltunk már ki új söröket. És mivel itt van a foci Eb... mit is csinálnánk.... sörözünk. Ezúttal a Real-ba, a CBA-ban és a Spar-ban jártunk, hogy összekukázzunk 6 db sört a teszthez. Közben pedig hajrá Magyarország a Norvégok ellen. Aztán majd Eb.…..
Tisztelt Olvasó! Történetem kacifántos régóta szeretnék elhelyezkedni,de sajnos a magyar munkaerőpiacon óriási a diszkrimináció.Nem vagyok válogatós szórólap csomagolás bármi megalázó,ha talpon akarok maradni.Kisebbségnek néznek a nevem miatt, hol a korom a gond,hogy…..
KREATOR 2012.06.03 21:35:11
@okostjás: Neked kene a fajtaid kozott elni te szerencsetlen, akkor talan nem volnanak ilyen bunko megjegyzesek az erdelyi magyarokrol...nem erezned magad jobban valahol...pl Izraelben?ott a te fajtad biztosan jo szakember...barom
Ma van május elseje, vagyis a munka ünnepe, amit stílszerűen munkaszünettel ünneplünk. Eme szép nap örömére megkértünk magyar zenészeket, hogy meséljenek nekünk, milyen egyszerre zenélni és közben civil állást is vállalni. Egészen érdekes történetek születtek: volt, aki…..
2012. június 8-án elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Új sorozatunkban szépen sorba vesszük a résztvevő országokat, és mindenfajta feltétel nélkül gyűlöljük őket. Mert mi ilyenek vagyunk, minden ország utálatunk tárgya, pláne, ha EB-n is szerepelnek a köcsögök!…..
KREATOR 2012.03.22 09:41:46
@felka: nekunk meg nem mostak ki az agyunkat, neked mar nem is fogjak mert nincs mit:)
KREATOR 2012.03.22 09:50:24
@felka: es hat hiaba vagy valamilyen szinten izraelita-cigany vagy egyebb szarmazasu, illene helyesen irni, vagy te leszel a kovetkezo allamelnok:)"poszt-tolo"?:)eleg erdekes...talan posztolo....1 T-vel mint ATILLA
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
Az első és legfontosabb dolog amit tudnotok kell, hogy egészen tavaly nyárig nem én fizettem a lakás rezsijét, hanem anyuék. Igen, elkényeztetett úrikisasszony voltam, nem csak a saját hibámból de akkor is. Azóta viszont nekünk kell minden számlát fizetni, köztük a villanyt is.…..
KREATOR 2012.02.07 10:27:46
@belekotty: leszarom az ELMU-t es a teljes kormanyt.velemenyem lehtet es van...sajnos nem jo mert a szivem magyer, a hazam Szekelyfold/Magyarorszag...de az allapot nem elviselheto,de vissza fogok terni...
addig meg jar a szam messzebrol...de legalabb jar...udv
KREATOR 2012.02.07 10:32:09
+b
Ott sincs semmi. Mostanában sokszol olvasom itt-ott, hogy itt már nem lehet élni, ergo menni kell innen el. De hova? Arra mindenkinek van egy ötlete. De megéri? Szerintem nem.Előre bocsátva, hogy nyilván nem tudok minden ország helyzetéről mindent, de amiket hallok ismerősöktől…..
Korábbi posztjaink a témában: 1. Öt trollhárító a külhoni szavazók védelmében 2. A zEmberek véleménye a 6árontúliak szavazójogáról 3. Orbán Viktor csak egy politikus A határon túliak választójogáról A határon túli magyarok választójogáról racionális vitát…..
Folyékony Kenyér The Kernel 2011.09.07 11:08:00
A sörügyben kevésbé járatos érdeklődő gyakran nevezi házi sörfőzdének a kisüzemi/kézműves sörfőzdét, pedig a kettő nem ugyanaz. Ha látták volna, amit én, a Kernel Brewery-ben, akkor többé nem kevernék a két fogalmat.A The Kernel még csak tavaly nyílt, de már a…..
A politikai, a gazdasági és a társadalmi körülmények alapján biztosra vehető, hogy lesz itt még folytatás. Heti szavazásaink. (Fotó: Huszti István/Index) Hévégi rovatunkban most a csütörtöki cikkünk (Szebb jövőt a cigányoknak, de milyet?) szavazásának eredményét nézzük…..
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
KREATOR 2011.04.14 09:37:43
@Álamfő álomás következik: te annyira hulye vagy hogy ez mar fajhat a kornyezeteben eloknek is...de legalabb van bizonyitek az evoluciora...TE kimaradtal belole, es igy van viszonyitasi alap:)))Szegeny Darvin ha elne...
KREATOR 2011.04.14 09:43:41
@Álamfő álomás következik: Azt hiszem megvan a magyarazat is a minden kommentekben szereplo mesztelencsigarol...hat azon a szinten mukodik az agyad,es meztelencsiga volt a baratnod, de lelepett es most ideges vagy...nem sikerult az ejszaka?tan tul sikamlos vol?:))))vagy gyorsabb mint te?:))))))
KREATOR 2011.04.14 09:49:42
@nor2: lehet vannak feltetelek hogy hol az ekszer:)))vannak elonyosebb meg hatranyosabb helyek...ott az a ruha...ha csak szemoldokpiercing, az csak polo, ha "mashol "van az mar "oltonynek szamit":))))))))))))))
Varánusz Boldogság, gyere haza! 2011.03.24 06:07:00
Orbán Viktor idei országértékelőjében arról beszélt, hogy haza kell csalogatni az egyéni boldogulásukat külföldön keresőket. Ne bitangoljon el a nemzet szellemi tőkéje, ne kóricáljon szerte a világban magát kelletve csak mert kapós, ne odakint sokasodjon, mikor fogy a magyar.…..
Bármi is történjék, a lényeg, hogy mennél több cigány mennél rosszabbul jöjjön ki belőle. Döbbenetes, hogy a tegnapi parlamenti ülésszakon Dúró Dóra vette védelmébe a cigányokat, amikor a 15 évesre leszállítandó tankötelezettségi korhatárt támadta.Persze Halásznak…..
addict Zöld forradalom Londonban 2011.01.30 13:15:00
Londonban tényleg elkezdődött a jövő, és nem csupán a szlogenek szintjén. Ők már nem csak tervezgetik a zöld városi közlekedést, hanem el is kezdték annak megvalósítását. Ehhez létrehozták a London Source nevű szervezetet, ami a London Transport mintájára fővárosi…..
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..