Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bociii

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
28 éves vagyok, 2 kisgyerek anyukája. Kisfiam pont ma 3 éves, a kislányom 11 hónapos. Áprilistól ovis lesz a kisfiam, így több időm lesz itthon magamra, szeretnék németül tanulni. A németet középiskolában tanultam 3 évig, az első évben egyszerűen imádtam, nagyon jó tanárom volt. Sajnos ő…..
Sosem kértem még egymás mellé két helyjegyet, a MÁV rendszerében lehet ilyet?Kénytelen vagyok megosztani a velünk történteket: Záhonyba kívántunk utazni a párommal. Azért, hogy ne kelljen reggel a jeggyel bajlódni, (06.23-kor indul a vonat) elővételben vettünk jegyet a Nyugati…..
SIkerült a beugróm Mechanika I. vizsgán!!! Nekem ez nagyon sokat jelent, még ha nem is sikerül ez a vizsgám. Ennyire se számítottam.A vizsga rész nehéz volt. Az eredmény holnap 9:00-kor derül ki. Nem fogok csalódni. Ha nem sikerül, akkor sem. Tudom, hogy vannak hiányosságaim, lenne…..
Két oka is van a bejegízésem címének.Egyrész most megy a már évek óta szokásos húsvéti romantikus filmmaraton. Néztem a derült égből Polly-t, a most nézem a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alattot, de még lesz utána mégegy ilyen nyálas film. De kellenek néha ilyen…..
Bár már évek óta tudtam, hogy közlekes szeretnék lenni, mert engem ez a terület érdekel, az első félévem nem ment zökkenőmentesen. Nem lett annyi kreditem, mint szerettem volna.A mintatanterv szerinti 30 kredit mellett felvettem még egy kötelezően választható Pszichológiát.…..