Regisztráció Blogot indítok
Adatok
myrath

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Essünk túl rajta. Azt gondolom, hogy Orbán Viktor, legalábbis részben, legitim magyar nemzeti érdeket szolgál. Nemcsak a klánja érdekeit szolgálja, hanem milliók érdekében IS cselekszik. Nem tudom elmondani, hogy mennyire undorodom ettől az embertől, mennyire szégyellem, hogy egy ilyen…..
     " Mostanra odáig jutottam, hogy a magyar államnak nem kellene finanszíroznia a színészképzést. Ronald Reagan nem futott be jelentős színi karriert, de nem is járt semmilyen iskolába és az amerikai állam sem finanszírozta a tanulmányait. Magyarországon sem a korábbi gazdasági helyzet, sem a…..
myrath 2020.09.08 12:39:52
@Mackósajt: Akkor ezek bezárják a Zeneakadémiát is!
       Ma reggel Orbán Viktor magyar miniszterelnök nagy nyilvánosság előtt közölte egy riporterhölggyel, hogy erős, reggeli erekciója van. "Magabiztosabb, fickósabb vagyok most péntek reggel" - mondta. Azt, hogy valaki ekkora hassal, hogyan tudta ellenőrizni a kora reggeli magabiztosságát, azt nem…..
Ezt az öt kérdést senki sem teszi fel se az ellenzékből, se a társadalomból: Lehet nekem sem kéne!   Az öt kérdés 1. Ha mindenki vállal négy gyereket, és emiatt adómentes, akkor ki fizet adót? 2. Ha mindenkinek van négy gyereke és vesz egy autót a piaci ár ötödéért, ki fizeti ki a fennmaradó…..
Dream Theater – A Dramatic Turn Of Events(Roadrunner)Az új Dream Theater-lemez egy új Dream Theater-lemez, se több, se kevesebb. Aki sosem szerette ezt a zenekart, nem most kedveli meg. Aki az évek során elveszítette a lelkesedését irántuk, nem most szeret beléjük újra. Aki…..
myrath 2011.10.31 19:46:05
@nemetib: Sok igazság van abban amit írsz, és azt gondolom ez a lemez csak 3/5 nálam is. Klisék, nyálas balladák, erőlködés.
Sajnos kimerült egy kicsit a banda, de van sok-sok fiatal, feltörekvő progmetal zenekar, akiket érdemes megismerni, hallgatni, és a műfaj él tovább. Ez valami olyasmi, mint a Ford T modell, mint az első igazán sokak számára elérhető autó. Vették, népszerű volt de jött újabb, jobb, mesteribb.
Ahogy azt már ma egyszer leírtuk, idén októberben volt harmincéves a Metallica. Az a zenekar, amiről posztot amolyan jolly joker feltenni ide a Lángoló Gitárokra, mert biztos, hogy sokan nézik, illetve, hogy hatalmas veszekedés alakul ki a kommentekben. Leegyszerűsítve így néz ki a…..
Sok elgondolást írtam le arról, hogy milyen lehetne a jövőben egy társadalom ami mentes a mostani hibáitól. Az átmenetet nem tudom. Csak azt írom le milyen lenne az ami jól működik. Elsőre nagyon egyszerű és nagyon alapgondolatok ezek. De ha belegondol az olvasó akkor rájön, hogy…..