Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JLazlow

22 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lazlow's everydays Fényképezés 2 2010.09.21 08:06:00
Nemrégiben megpróbálkoztam a kompozíció-fotózással. Összeszedtem pár dolgot innen-onnan és egy fekete asztalra raktam őket. A legjobbakat felrakom ide. Mindenféle kritikát szívesen fogadok.  …..
Lazlow's everydays Family Guy 2010.09.14 18:25:00
A Family Guy egy olyan rajzfilm sorozat, amit már az első résznél is meg lehet szeretni. A sorozat egy családról szól, amelynek tagjai egy kisvárosban laknak és mindig történik velük valami. 6 főszereplő van:    Peter Griffin, a család…..
Lazlow's everydays Fényképezés 2010.09.09 17:47:00
Mostanában találtam pár e-bookot a fényképezésről a neten, és elolvasgattam azokat. Utána gondoltam, kipróbálom magam ebben is. Azóta rengeteg képet készítettem; hála a digitális fényképzésnek azonnal ki is tudtam válogatni a kedvenceimet. Az elején növényekről csináltam…..
Lazlow's everydays Vízipipa 2010.09.07 17:35:00
Mindenkinek van rossz szokása, már ha a vízipipa annak mondható. Három évvel ezelőtt kaptam születésnapomra egy vízipipát, mondjuk akkor Magyarországon még elég gyerekcipőben járt az egész. Az első pipám egy 37 cm-es kis pipa volt. Gyorsan felugrottam a netre és megnéztem, hogy…..
A Paddy and the Rats együttesről, már olvashattatok a blogban, természetesen kevés nap telik el, hogy legalább egy számukat ne hallgassam meg. Újabb fordítást sikerült beszereznem. A Freedom c. számukat is igazából klippel együtt is érdemes meghallgatni. Engem kirázott a hideg már…..
A blog elég szaggatva működik mostanában, próbálok rendszeresen kiadni cikkeket, még nem tudom, hogy egy héten hány legyen. (Ahogy időm engedi.) Aki ír punk, rock zenét hallgat, annak a Dropkick Murphys nevű együttes biztosan ismerős, egyik legnagyobb slágerét fordította le…..
Lazlow's everydays Flogging Molly!! 2010.08.19 11:01:00
Ha ír zene, ha főleg ír punk zene akkor a Flogging Molly. Az egyik kedvenc számom pedig az If I ever leave this world alive!! Ez a fordítás is amatőr. Flogging Molly - If I Ever Leave This World Alive   If I ever leave this world…..
Lazlow's everydays Ír népdalok 2010.08.18 17:00:00
A The Dubliners nevü együttes jó sok olyan dalt szerzett, melyet az ír népdalokból is ismerhetünk és ezeket a dalokat sokan átdolgozták, kicsit rockosabbra, punkosabbra. Egy nagyon-nagyon jó barátom Reiko92, segíteni fog abban, hogy ezeket a dalokat lefordítja, hogy többen…..
Elég régen írtam a blogba. ezért most egy különleges embernek szeretnék a mai nap BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNNI!!!!!! Reiko92 blogját megtalálhatjátok a http://shizukanahibi.freeblog.hu/ címen, ahol minden van, ami japán, vagy csak simán csajos!!!..
Lazlow's everydays GTA - Vice City 2010.06.22 15:08:00
Nem sok számítógépes játék kötötte le úgy a figyelmemet, mint a GTA Vice City. Először én is - szerintem mint mindenki, - csak a küldetésekkel foglalkoztam, néha találtam egy két extrát, melynek nem tulajdonítottam különösebb fontosságot. Egyszer újra felraktam ezt a…..
Régebben még gyakran néztem F1-et, amikor még a Jaguar csapat is versenyzett, de engem sosem a leggyorsabb autó vagy a legügyesebb pilóta érdekelt. A F1-es autók külseje az, ami megfogott igazán és ebben a Jaguar 100%-ig az első helyen állt. A Jaguar autómárkát Angliában…..
Egyik nyáron egyik ismerősömmel tollasoztunk, ahogy mindenki szokott. A kapu volt a háló és volt két kis térfél. Jó pár órát játszottunk, el is fáradtunk, de ahogy jött egy kis szél abba kellett hagynunk. Miután hazajöttem a nyaralásból a tv-ben láttam először a speedmintont,…..
Mostanában elég sokat esik az eső, kimenni nem sokat lehet hiszen minden tiszta sár és víz. Ha már bent vagyunk és nagyon unatkozunk azért még át tudjuk hívni ismerőseinket hétköznap vagy hétvégén egy közös időtöltésre, hát erről fogok írni most egy bejegyezést.…..
Nem rég újra bementem a boltba ahol, újabb Fisherman's Friend-et kaptam le a polcról. A csomagolás a megszokott méretű, 25 gr-os lila csíkos kis papírcsomag rejti a a feketeribizli ízű cukorkákat. Ez a fajta, a cukor nélküliekhez tartozik. A márka név alatt  "Extra friss…..
Lazlow's everydays Ensiferum 2010.05.05 14:34:00
Finn együttesek legjobban talán, folk-metal stílusban tudnak nagyot alkotni. Erre tökéletes példa az Ensiferum zenekar, túl vannak 5 albumon, több kislemezen, egy koncertfelvételen, számtalan koncerten és fesztiválon. Először az Ensiferum c. albumot hallgattam meg jó pár éve,…..
Már régen írtam a blogba ezért most egy magyar zenekarról szeretnék beszámolni, akik ír, skót és egyéb kocsma zenéket játszanak punk stílusban. Megtalálásuk is megérne egy külön cikket, de általában, ha valamit nem keresünk, akkor azt megtaláljuk. :-) Egy másik blogban…..
Lazlow's everydays Korpiklaani 2010.04.18 13:48:00
Újabb finn együttesről szeretnék beszámolni amely már elég régóta a kedvenceim közé tartozik. Korpiklaani (=erdei törzs) együttes finn és angol nyelven írják dalaikat melyek, legtöbbször a mulatozásról, vidámságról és az erdőről szólnak, albumaikon találhatóak…..
Egy olyan cukorkáról szeretnék írni, amely Magyarországon tudtommal nem terjedt el nagyon. Korábban, mikor sikerült eljutnom nyugatibb országokba, ha elértük az első külföldi benzinkutat vettem egy csomaggal. A Fisherman's Friend tradicionálisan erõs, borsmenta olajat tartalmazó…..
Újabb híres zenekarról szeretnék egy kis ismertetőt írni. A legérdekesebb, hogy zenei stíluában nem lehet bekategorizálni, hiszen a trash metal, power metal, heavy metal és még sok más metalstílus elemei vegyesen találhatóak meg a finn együttes zenéjében. A Children Of Bodom volt…..
Azért írok eről a gitárról, mert nem is olyan rég én is vettem egy ilyet használtan, de kifogástalan állapotban. Nem régóta basszusgitározom, de amire én használom (könnyűzenei számok kiséretére) tökéletesen megfelel egy kezdő basszerosnak. A Squier egy amerikai…..
Lazlow's everydays Zorall 2010.03.31 14:08:00
  Zorall zenekarról kb. 3 éve hallottam akkor hallgattam meg az Nem csak a húszéveseké a világ... c. albumukat amit azonnal a kedvenceim közé soroltam és azóta is minden évben várom az új albumot. A zenekarról annyit röviden, hogy neves ismert hazai zenekarok tagjaiból állnak:…..
Lazlow's everydays Köszöntő 2010.03.27 13:15:00
Hello Kedves Látogató! Azért nyitottam blogot, mert sok dolog van fenn az interneten ami érdekel, de még egyet sem találtam, ahol az összes kedvencem fenn volt. A blogomon, ha időm engedi elég sok információ lesz fenn: zenekarokról, gitárokról, basszusgitárokról, márkákról,…..