Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budapest

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit kell elkövetnie a serdületlen vásárlónak ahhoz, hogy a biztonsági őr agyatlan kurvának nevezze? Mindezt egy akciós napon, amikor nyilván hatalmas a tömeg és sor áll a próbfülkéknél is? Nem kell sok: a két fiatal lányka együtt vonult be a fülkébe, ezzel érdemelve ki a…..
Persze, hogy megint szex a téma, de ezért nem feltétlenül az én szegényes fantáziám a felelős. Egy örömszerző terméknek mindig könnyebb egy vicces reklámot készíteni, talán nem csoda, hogy szemben a gépolajkencével ebben a témában több izgalmas hirdetés születik. Ezúttal a…..
Budapest 2010.04.15 08:57:03
Egyik olvasónk kicsit kiakadt, amikor a UPC pont az NHL-playoff kezdete előtt döntött úgy, hogy minek a magyarnak amerikai sportadó, nézegesse a bohócligát, ha annyira sportra vágyna. Levelet írt az ügyfélszolgálatnak, és a várakozásokkal ellentétben nagyon gyorsan választ is…..
A Hír TV információi szerint a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. költségén újították fel Demszky Gábor lakását és egyéb építési és karbantartási munkákat is végeztek neki. A Főpolgármesternek - a BKV ügyekhez hasonló módon - valószínüleg sejtelme sem…..
Budapest 2010.03.29 12:32:06
Meglepetéééés! Káli Sándor, Miskolc polgármestere ma délelőttre rajtaütésszerű akciót szervezett a fészekrakó program keretében beköltöztetett egyik családhoz. A már régebben ott lakó emberek panaszkodtak, ezért Mátyás királyként álruhába bújt, magához vette a…..
BUDAPEST -TORZO AZ ÖRÖK HAGYÓ 2010.03.27 09:59:00
Nos mit is hagyót hátra az elhiresült fő polgár mester helyetes. ..