Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kata_j

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A munkáltatómmal még jelenleg is folyik a szóbeli egyezkedés a munkába visszatérésemet illetően. Jelenleg gyes-t kapok és szeretnék visszamenni dolgozni, de a munkáltatóm tájékoztatott, hogy nem akar visszavenni.Azt javasolta, hogy írjam alá a közös megegyezést és kifizetik a ki…..
kata_j 2010.11.10 18:11:58
@cbc: Nincs egy felesleges melód? Biz'Isten nem állok fel pisilni.
kata_j 2010.11.10 18:26:57
@kisa: Köszi kisa részvétet. Nekem azért vannak fogalmaim, hogy hol és mikor. Ergo, miért nem láttam, hogy a férjem depresszív alkat. Voltak jelek. Mi a faszért szültem két gyereket, holott az egy becsúszott után már látnom kellett volna, hogy jajj, nem lesz ez így jó. Miért is nem láttam, hogy az apámat az anyukám kiteszi egyik napról a másikra és nekem kell újra összeraknom egy embert, akiről minden orvos lemondott. És miért is hiszek abban, hogy az emberek emberekből vannak? Abból vannak, csak valamelyik egy csőgörény, vagy ha úgy tetszik egy faszfej, vagy leszarja. De én is leszarom ki mit gondol. Ez is az én hibám. Nekem az elsődleges feladatom, hogy felneveljem a gyerekeimet. Ma már Ők is látják, hogy ez nem egyszerű feladat. húúú... itt baromi sok blabla jönne még...Kíméllek benneteket. Písz.
53 éves nő vagyok, budapesti. Ezidáig minden valamire való állásajánlatra megküldtem az önéletrajzomat. A mai napig egyetlen választ kaptam, de sajnos az is arról szólt, hogy az állást már betöltötték. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, középiskolai végzettséggel,…..
kata_j 2010.10.20 11:37:47
@silkent: Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény? :o)))
kata_j 2010.10.20 15:01:22
@Babette_: Édes, ahogyan lehülyézel ismeretlenül :) Akkor még egy kis rinya: ezt az állást sem kaptam meg. No, nem azért mert rinyás voltam, hanem mert pályakezdőt szeretett volna a munkaadó, aki még hajlítható. Szóval, legyen munkatapasztalata és legyen huszon. Over.
Újabb gyöngyszem, egy "szuperállás": http://szuperallas.hu/szallitas_fuvarozas_logisztika/egyeb/alsonemedi/asszisztens-job-24936.html?utm_source=index.hu&utm_medium=informer&utm_content=ad&utm_campaign=index_homeA CBA nem mondja meg, hogy mit kell csinálni, de elvárja,…..
Tanulás közben rájönni, hogy nem is ezt akartam, de abbahagyni meg gáz lenne, nem a legjobb érzés. Persze aki pl. nem bölcsész, pszichológus, művészettörténész, művelődésszervező stb., az szerencsés helyzetben van, mert a végzettség, amit majd megszerez,…..
Miről fog szólni ez a blog? Mindenről, ami valamilyen módon kapcsolódik az álláskereséshez és a munkavégzéshez. Indult pár ilyen blog az utóbbi 1-2 évben, és van egy rakás online HR magazin, ahol leírnak mindenféle okosságot. Mivel naponta kapcsolatba kerülök munkaadókkal…..
Nagyon gyakran hallom, hogy a pályázók más munkaerő-közvetítő cégektől, illetve a vállalatoktól sem kapnak semmilyen visszajelzést. Ez tényleg gáz. Munkaerő-közvetítő (nevezhetjük fejvadásznak, bár az egy másik kategória) cégeknél pedig már igénytelenség…..
kata_j 2010.04.08 13:50:20
@Karriervadász: "online lenyomatok feltérképezése" - ez nagyon szép:) Kikapcsolódásként ajánlhatnám a HR-es Hölgyek/Urak figyelmébe, (akik valószínűleg rendelkeznek megfelelő informatikai eszközzel) hogy legalább egy előre megfogalmazott elutasító levélkét küldjenek a már-már "bekattant" pályázóknak. Az már tényleg a ciki kategória, hogy a 90% sajnos valóban igaz.
"Miért legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis. Miért ne legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis." József AttilaVan egy érdekes jelenség. Adott mondjuk Tibi, aki lehúzott két évet egy magyar cégnél, szidva a rendszert, hogy a fizetésének nagy részét leszívja az…..
Újabb globalista összeesküvést leplezett le Marci, amikor gyanútlanul megfordította a Tihany Camembert dobozát. Kiderült, hogy Csehországban is van egy a miénkre kísértetiesen hasonlító Tihany nevű hely: A mára már közhelyesre ismételgetett okok miatt igyekszem a magyar…..
kata_j 2010.03.28 07:46:06
@KCs: Valószínűleg azért, mert Bakony márkanévvel sokkal több terméket futtat, a Tihany brand-el pedig csak camembert-eket. Nem tudom, camembert-ről nekem inkább a Bakony neve ugrik be, piacvezetőnek mégis a Tihany-t tartják.