Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dkitta

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alessandra Rinaudo 2014-es menyasszonyi ruha kollekcióját álomszép darabok alkotják, változatos színekben és formákban. Bizony,  a kollekció tervezésénél bátran hozzányúltak a fehéren túl (bár ezek még mindig többségben vannak) a színpaletta más árnyalataihoz is:…..
Péntek lévén menyasszonyi ruhákkal indítom a napot, méghozzá Alberta Ferretti 2013-ra tervezett hófehér ruháival. ..
A frissen harminc éves Anne Hathaway az amerikai Vogue decemberi címlapján túl egy lendületes és dinamikus fotósorozaton is szerepel a magazinban Annie Leibovitz jóvoltából. A képeken annyit örömködik és ugrál Anne, hogy a végére piszkosul elfárad és hirtelen öregszik még…..
Egy hamisítatlan, ám modern köntösbe bújtatott klasszikus Chanel kollekciót vonultatott fel a kifutón Karl Lagerfeld. Karl az utóbbi időkben igencsak kísérletezős kedvében volt, és sajnos nem mindig sült ez el pozitívan. Most azonban véleményem szerint megalkotta a…..
... ahogy a költő mondaná. De ezt most én is elmondhatom magamról, mivel tegnap betöltöttem a 32. életévemet (húú, ezt kimondani is szörnyű, de leírva még ijesztőbb!). Na mindegy, kár siránkozni, hiszen attól sem leszek már fiatalabb, a születésnap pedig mindig remek alkalom…..
Zuhair Murad 2012-es, csodálatos, meseszép ruhákból álló esküvői kollekcióját választottam erre a csúnya, borongós pénteki napra.  ..
Az általam igencsak kedvelt spanyol cég, a Blanco nyári katalógusába nyerhetünk betekintést. A színes ruhákat és kiegészítőket Paula Folch-on vehetjük szemügyre.Engem ismét meggyőzött, kérek mindent :) ..
Bár alapvetően nem vagyok az a "pasi képeket nézegető-nyálcsorgató típus", a férfimodellek nagy részét pedig egy cseppet sem tartom férfiasnak, vannak azért üdítő kivételek, például Jon Kortajarena személyében (nem mellékesen ő személyes kedvencem is egyben).…..
dkitta 2012.03.28 17:44:55
A Harry Potter-filmek mellett a Trónok harca kaszkadőrgárdája, köztük nyolc magyar is Screen Actor Guild-díjat kapott az amerikai színészek céhétől. A húsz fős csapat kaszkadőr koordinátora, Párdányi Domonkos nem először szerepelt kardozós szuperprodukcióban: a Trójában Brad Pitt dublőre volt, a…..
Hát arra bizony még várunk kell, hogy odakint újra meleg szellő fújdogáljon a jeges északi szél helyett, a nap sugarai pedig ne a havas tájon csillanjanak meg (már ha egyáltalán előbújik a nap a zord szürke felhők takarásából), na és persze hogy indulás előtt ne kelljen 3-4 kg…..
A Gucci tavaszi/nyári kollekcióját Abbey Lee Kershaw, Karmen Pedaru és Greg Nawrat népszerűsítik Mert Alas és Marcus Piggott képein.Csillogó, luxus környezet, remekül megkomponált képek, meggyőző kampány.Nekem mégis van egy kis rossz érzésem a fotók láttán. Túl zord talán…..
Bár a Versace-ért alapvetően nem rajongok az Atelier Versace kollekciók azonban utóbbi időben mindig elbűvöltek (például ez). A legfrissebb, őszi ruhákat Kasia Struss mutatja be nekünk. Különleges megoldások, sok-sok gyönyörűség. ..
Monica Bellucci véleményem szerint a világ egyik legszexibb nője. Immáron közel 47 éves, de a kisugárzásából szinte mit sem vesztett. Augusztusban az orosz GQ magazin címlapján is őt csodálhatjuk. A fotós: Vincent Peters. ..
A Harper's Bazaar címlapja után (itt), íme a magazinban leközölt teljes anyag Barbiról. Hogy tetszik? ..
Lara Stone csodálatos ruhákban állt modellt Craig McDean-nek, aki a W magazin április számához készített egy fotósorozatot róla "One of the Kind" címmel. Ahogy azt említettem, a ruhák elképesztően szépek (Alex White stylistot illeti a dicséret érte), a durván…..
Bruce Willis és Demi Moore 22 éves lánya, Rumer Willis elvállta, hogy a 2011-es tavaszi/nyári időszakban népszerűsíteni fogja a Mark Badgley-James Mischka tervezőpáros, azaz a Badgley Mischka Divatház aktuális kollekcióját. A divatfotók már el is készültek és valóban…..
Caroline Trentini a főszereplője a brazil Elle novemberi számában megjelent fotósorozatnak, amelyet Fabio Bartelt készített "Brooklyn 1960" címmel. Caroline piszok rossz kedvű, pedig nagyon szuper ruhákat visel, Susana Barbosa stylistnak köszönhetően...
Lara Stone-t a Vogue Paris ünnepi, októberi számának címlapján már (itt) láttuk, most nézzük meg, milyen zseniális (dominás) sorozatot készített vele Steven Klein. ..
Javier Bardem az Esquire magazin legfrissebb számának címlapján! Hiába, nem egy szép pasi, de mégis olyan erős kisugárzása van... Azt ugye már mindannyian tudjátok, hogy a közeljövőben apa lesz Javierből, ugyanis Penelopé 4 és fél hónapos terhes! :) ..
Coco Rocha-nak szentelt 25 oldalt az angol Elle, a róla készült fotósorozat az októberi számban jelenik majd meg, a fotós David Vasiljevic, a stylist Anne-Marie Curtis volt, a férfi modellek pedig, akik megtáncoltatják Coco-t: Diego Krauss, Emmanuel De Jesus, Jullien Herrera és Phil…..
"Sex bomb" címmel jelent meg Adriana Limáról egy hosszú képsor a spanyol Vogue júniusi számában. Adriana valóban szexi és érzéki, ráadásul néhány fotón még a férje is feltűnik (ami mondjuk a férfi szépségét tekintve lehet, hogy ront az összhatáson). Adriana Limát…..
Madonna látható majd a májusi Interview magazin címlapján, korát meghazudtolóan fiatalra retusálva. A fotósok Mert Alas és Marcus Piggott voltak. Egyelőre csak egyetlen képet tudunk alaposabban szemügyre venni, de kíváncsian várom a folytatást. ..
Nagyon lassan ugyan, de melegszik az idő, talán már nem kell olyan sokat várni, és végre kiszabadíthatjuk a lábunkat a zárt cipők "fogságából" és újra a nyitottabb, szellősebb lábbeliké, illetve a szandáloké lesz a főszerep :)Mindenki életében előfordulnak…..
Persze hogy a borsnak van szára meg minden egyebe a termésén kívül, de mióta kerül az bele a csomagolásba?  Még sosem láttunk ilyet, amit a Horváth Rozisban talált Fdeyso.  A kérdésére pedig a válasz, hogy az őröltben nyilván ugyanez van, csak őrölve, úgy meg kit…..