Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shadow writer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jót, erőset, pergőset tudunk civakodni egy-egy halott felett. Sajnos, meglehetősen sok a brutális gyilkosság Magyarországon (egy is sok), és némelyik a többinél nagyobb figyelmet kap. Miért? Egyrészt: mert valójában az egyik embert értékesebbnek tartjuk a másiknál. A szépnek…..
Belsőség Panaszkodás F1-módra 2011.01.14 15:25:20
Olvasom az Indexen a hírt, mely szerint a pilóták panaszkodnak a túl sok kezelőszervre a kormányon. Kérem, kérem, sok a gomb? Na, srácok, itt a nagy alkalom hogy visszatérjen a H-váltó és a kuplung a játékba és száműzhetitek a sok gombot is. Kettő elég lesz: egy a víznek, egy a…..
shadow writer 2011.01.15 02:26:26
@Artie: Szívemből szóltál.
Ahogy azt már többször is megírtuk, már május óta keresik a Tv2 új vezérigazgatóját. Az elején a Tv2 tagadta, hogy Várdy Zoltán helyett új embert szeretne megbízni a magyarországi ügyekkel a tulajdonos ProSiebenSat1, aztán július elsején a vezérigazgató mégis bejelentette,…..
shadow writer 2010.09.01 18:50:07
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..