Regisztráció Blogot indítok
Adatok
21multam

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
21 múltam... Jaj de rég volt 2011.02.27 04:42:46
 Szóval... Kurva rég volt, hogy írtam bejegyzést. De most úgy érzem, hogy muszáj. Az a helyzet, hogy tudom magamról, hogy erős vagyok és bátor és nem utolsó sorban kurva jó képű. Említettem már, hogy kurva jó fej is vagyok?Szóval. A 21 múltam az már a múlté. Sőt lassan…..
Azt hiszem a Tankcsapda nevű zenekart senkinek, sem kell bemutatni. Hazánk egyik, ha nem a legsikeresebb jelenkori rockzenekaráról van szó. Nem is untatnám most a kedves Olvasót a jól megszokott általános ismertetőkkel. Helyette inkább bemutatnám a zenekar legújabb klipjét, amely a…..
 ... mikor nem akarsz felkelni, minden szar, mindenki köcsög. Ez kb. egy ilyen nap volt. Bár ma kivételesen senki nem baszta fel az agyamat. Szóval ez csak egy lightos szar nap volt. 30 perc ért valamit az egész napomból amikor a párommal ebédeltem. Na meg kértem diákmatricát a…..
21 múltam... Elfogyott az Internet 2010.03.29 22:00:22
Szerencsére csak 1 napra. Na jó nem volt egy egész nap csak majdnem. Pár napja furcsa, a szobámba nem illő hangra lettem figyelmes. Ilyen kis sípolós, sercegős. Nem volt hangos de nagyon érzékeny vagyok a hangokra. Igaz, hogy vak vagyok mint egy bányaló de a hallásom az jó. Na szóval…..
21 múltam... 1st 2010.03.27 01:08:06
Üdv mindenkinek!Nem akarok elsőnek sokat rizsázni. Ma, vagyis tegnap eszembe jutott, hogy mi legyen a blog-om címe és így gyorsan be is regisztráltam, nehogy úgy járjak mint a sex.com-al, hogy valaki levédi előttem a címet (pedig milyen jó pénz lett volna... )Na szóval regisztráltam…..