Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezt találtam

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó honpolgárhoz híven engem érdekel, hogy kormányunk szűkebben és tágabban értelmezett tagjai milyen képesítésekkel rendelkeznek, ennek folyományaként pedig mennyire szakemberek a saját területükön. Éppen ezért szoktam alkalomadtán beletúrni az életrajzaikba, úgy…..
ezt találtam 2013.03.02 21:59:26
@ananaszkonzerv12: @Never:

tévedtek, ha azt hiszitek, hogy a ktk-n található doktori iskolába járt, vagy hogy a bölcsészettudományi kart valaha is politikatudományi karnak nevezték. csak hülye kétbites droidok vagytok.
ezt találtam 2013.03.02 22:06:05
@ananaszkonzerv12:

sose értettem nulla iq-t minek szétkürtölni :)
Újra fiatalok gyűlnek Bokros Lajos háza elé. Lassan szokásukká válik. Úgy tűnik, komolyan gondolják, hogy visszaszerzik Bokros „ellopott” EP mandátumát. Nem engednek. Sőt, ezúttal már nehéz tüzérséget is alkalmaznak. (Egy lakókocsi formájában.) A most meghirdetett…..
ezt találtam 2012.11.24 22:38:47
@micsoda?: pont ezért is szimpatikus nekem bokros. igenis nem kell 13. havi semmi. mit csinál?? bejutott az ep-be, mert ő volt rá egyedül képes, az mdf-ben már csak ő tartotta a lelket. adná a mandátumot ezeknek a hülyéknek, akiknek a II. kerületi választásokon is csak annyi volt a mondanivalójuk, hogy nyugdíjasoknak lesz ingyen busz bevásárláshoz? hát lfaszt.
Tegnap folytatódott az ország leghíresebb mókamesterének "one-man" showja, mindenki kedvenc Gyurija bejelentette a végleges-közeli formába öntött új adóterveket.Kicsit visszaugorva az időben, Matolcsy György tavaly novemberben végén írt egy sarkalatos törvényt, amelynek az volt a…..
Lassan itt a március vége, amikor újra döntenem kéne, visszalépek az állami rendszerbe vagy maradok magánban: azt mondta decemberben a kormány, hogy mostanra meglesznek a döntést segítő eljárási szabályok. Nem látom őket. A jelenlegi jogi szabályozás pedig nemcsak…..
ezt találtam 2012.03.14 20:07:57
@Kalmár: ezért kérni iq-cenzushoz kötni a választást is, mert sírva fakadok, ha belegondolok, hogy te is szavazol valamelyik pártra.. a magánynyugdíjpénztárban maradok mindegyike fizet az állami rendszerbe, csak nekik volt annyi lélekjelenlétük (és természetesen berakott pénzük, amit megérte védeni), hogy rájöjjenek: az államiból ők semmilyen pénzt nem fognak már látni (hol vannak az egyéni számlák? ja, hogy már akkor is megmondtuk, hogy a rendszer működése kizárja az ilyet) és a pénzüket inkább egyéni számlákon látják. azt gondolom, ez egy dícséretes magatartás, de a magyar, dögöljön meg a szomszéd tehene is mentalitás a kommunista kormánynak kedvez, lásd Blogger Géza, és így nehéz lesz kimászni.
Talán kevesen figyelnek fel erre, de lényegében a magyar társadalom 3%-a érett meg egy demokratikus jogállamra, amely öntudatos, önmagukról gondoskodni képes és akaró emberekkel működik igazán. Ezen talán illene elgondolkodni és máris érthetővé válnak a magyar politikai események.
Szerencsére van egy könyv, amit nyugodt szívvel tudunk ajánlani: Bár Gyuri, a kis hamis, azt mondta, hogy nincs megírva az a könyv, amiből dolgoznak, ezek szerint mégis van ... igaz, ezt ő maga írta.   Ismertető: A szerző alapos szókimondással veszi számba a magyar…..
ezt találtam 2011.11.25 14:52:01
A Novák Elődöt megütő betyárt, Tyirityán Zsoltot bízták meg a Katona József Színház igazgatásával, miután Máté Gábor igazgató is aláírta a Tarlós Istvánnak küldött nyílt levelet. Az új igazgató pályázatában betyáros, a büntetett előélettől sem ódzkodó…..
ezt találtam 2011.10.13 21:07:07
@Kalmár: és ez megvolt? index.hu/kultur/2011/02/18/palffy_nem_latta_a_maszturbalos_dramat/

hogy a kedves politikusok nem is látták a darabot? hogy nem is az van benne? tehát te se láttad? légyszíves ne k*rd el hírcsárdás időtöltéseim, best site ever, vastagbőr kommentért amúgy is biztos többet fizetnek.
ezt találtam 2011.10.13 21:54:09
Meg nem erősített információink szerint több műsorban is csalást talált egy belső vizsgálat a kereskedelmi adónál, további elbocsájtások várhatók. "Vujity Tvrtkónak fizettünk a baseball-sapka viseléséért, és azért is, hogy műsort vezessen" - ismerte be egy, a…..
ezt találtam 2011.08.24 11:09:12
@tre': nincs hírértéke?? egy álhírnek?? LOL
Varánusz Pofon a szarnak 2011.08.16 06:02:00
Szép lassan megérik a helyzet arra, hogy a gazdaságpolitikai lufi úgy durranjon el, mint képviselőfing a kormányszaunában: recsegősen, féknyomot rajzolva a ülőkére. Lassan de biztosan "útelágazódáshoz" érkezik az ország, ahol dönteni kell: fideszes terminológiával…..
ezt találtam 2011.08.16 12:33:56
@MACISAJT: vedd már észre te tahó, hogy hazugságokat beszélsz! a mai délelőtt folyamán minden egyes hazugságod cáfolva lett és továbbra is böfögöd ide a szemetet! mennyit kapsz ezért???
Jelentős nap volt a tegnapi: nyugdíjba ment az őszödi beszéd. Szanyi kihisztizte, Gyurcsány leírta amit tud, a tudást Mesterházy olvasatlanul ledarálta egy iratmegsemmisítővel. A fecnihalom fölül azért még üzent a belügyminisztériumnak, legyenek már kedvesek előásni az…..
ezt találtam 2011.06.19 01:45:44
@kovego: szerintem te még soha életedben nem hallgattad meg azt a beszédet, csak a kiragadott és állandóan szajkózott részeket és még ahhoz is buta vagy, hogy egyszer végighallgasd. az a beszéd a magyar demokrácia legjelentősebb beszéde volt, (s mielőtt ugranál, nem azt mondom, hogy pacsi ezért a pártnak meg mindenkinek, mert valóban lett volna lehetőségük lépni, ezt 2006 után sem tették már meg) és a kiragadott részek miatt lett pusztán ösződi beszéddé "degradálva". ez egy k*rvaország, s ez valóban igaz az egész országra. érdemes végighallgatni, hatalmas igazságok vannak benne, de ehhez ki kell húzni a fejeket bizonyos seggekből és elhiszem hogy ez nehezen megy, jó melegen tarthat..
A kéthetes RTV Műsormagazin április 18-május 1. közötti időszakra szóló utolsó számában meglepő módon szerepel a köztévé élő közvetítésének ajánlója arról a történelmi eseményről, ahogy Schmitt Pál aláírja az alaptörvényt. Akárhogy is számolom, a tévéújság…..
ezt találtam 2011.04.26 14:26:17
@juhaszvik: szerencsére sikerült megérteni a problémát. a lapzárta, ha 10-én volt is, megelőzte az alaptörvény tényleges elfogadását, valamint az aláírás időpontjának bejelentését. illetve ezek szerint nem :) mert ugye, ahogy a cikk is utal rá, mi van ha.. nem fogadják rögtön el, módosítás, sp nem ír alá, sp nem tud aláírni.. érted.. fuss neki mégegyszer
ezt találtam 2011.04.26 14:33:08
@dunabeat.: nem tudom én sem, talán a fiatal demokratikus intézményrendszerbe vetett bizalom teszi, de látjuk, élt 21 évet.
ezt találtam 2011.04.26 14:43:03
@dunabeat.: szokásos duma, nincs új szövegirótok? ha eddig elkúrták, akkor nekik már mindent szabad? tényleg csak ennyire futja?
Futóblog Teszt: Nike Free 2011.04.05 08:52:43
Mi számít az első tesztnek? Úgy értem, egy cipő esetében. Amikor futógépen nyomunk le vele fél órát, vagy az első szabadtéri próbálkozás? Mert gépen próbáltam már pénteken, és nem történt semmi különös. Lehetett benne futni, ugyanúgy, mint a Lunarban, vagy bármi…..
Egy egészen új és sajátos berendezkedési forma bontakozik ki a keresztény konzervatív kormány család és gyermekvédelmi harcában. A módszer forradalmi, mondhatjuk nyugodtan, radikálisan új, eddig még nem élt vele senki: ők - egészen pontosan a fővárosi önkormányzat -…..
ezt találtam 2011.04.07 10:38:39
@homo apolitikus: kemény vagy.. és komolyan elhiszed, amit mondasz :)
A köztársasági elnök azt szeretné, ha az új alkotmány "magyar nyelven szólna", így a preambulum szó helyett az előszó megfogalmazás szerepelhetne benne - közölte Schmitt Pál a Pannon Egyetemen tett látogatása során. Kapcsolódó hivatkozások:Közösségi…..
ezt találtam 2011.02.27 01:11:48
@Mahaboul: olvassatok már vissza egy kicsit, ne csak writeonly módba kapcsolva ugassatok.

ahogy Darth Vader is többször leírta már: "Az alkotmánynak van preambuluma. Most is. Meg lesz is. De! Nincs beleírva, hogy "Ez itten a preambulum". És nem is lesz. Se az, hogy "Preambulum", se az, hogy "előszó". Csak egyszerűen ottan lesz a preambulum a maga pőre valóságában. Megnevezés nélkül. (Ha valaki véletlenül veszi a fáradságot, és megnézi a jelenlegi alkotmányt, az láthatja. Na, pofára valahogy így fog kinézni az új is). Paja bácsi csak gondolt egyet, hogy ő mostan imidzset erősit. Csak olyan hülyén tette, ahogy eddig is."
Nem szokásunk sajtótermékek hülyeségein rugózni, de az alábbi példa annyira szépen mutatja a csontig benyalós, szervilis média ostobaságát, hogy muszáj, na. Azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy az ilyen bravúrok úgy születnek-e, hogy a sajtómunkás túlbuzgóságában a…..
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír), Vélemény rovat Örvendezzünk! Örömteli, hogy van az országban egy ember... nem, nem is csak egy ember, hanem az Ember, aki önnön életét, annak minden pillanatát feláldozza, hogy nap mint nap, év mint év rámutasson gyarlóságainkra, hibáinkra,…..
ezt találtam 2011.01.04 12:01:29
@Chaoyang: érvelésed talán még igaz is lenne, de már válaszoltak többen is: nem kapásból a sajtószabadságot szünteti meg a törvény, hanem "rugalmassága" miatt lényegében félelemben tarthat bárkit..

és érvelésednek van egy másik pontja is, a gyurcsányi diktatúráról. fidesznyikek 2006 óta terrorról beszélnek, meg rendőrállamról, meg kommunista-diktatúráról, de, hogy erről miért is beszélhettek szabadon, azt ugye már nem gondolta végig kedves bértollnokunk.. képzelj el egy hasonló médiatörvényt, gyurcsányék által benyújtva. tapsoltál volna?