Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fakocka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kálmán Olga az ATV-ben szépen sarokba szorította Kósa "Mr. 10%" Lajost! Ezúton is szeretnék gratulálni neki, sok ilyen újságíró kéne a magyar médiába. Régen is szerettük Olgát, mindig tudtuk, h rámenős és felkészült, de ez most különösen szép volt. Kósa csak…..
Ezen a blogon általában tartózkodni szoktam attól – bár nem mindig sikerült elkerülnöm -, hogy a politika megértése helyett az események esztétikájáról beszéljek. Most mégis fontosnak tartom ezzel kezdeni: örülök annak, hogy az Országos Választási Bizottság zöld utat…..
fakocka 2010.03.27 00:47:44
@Pedró27: A kormányképesség nemcsak a többséget jelenti a parlamentben, hanem azt is, hogy van nekik megfelelő számú szakpolitikusuk, és szakembergárdájuk a kormányzáshoz.
Ilyen van még az MSZP-nek is, csak kár hogy egyre kevesebben vannak szabadlábon, továbbá, hogy az elmúlt nyolc évben csak azt bizonyították be, hogy nem tudnak kormányozni, és nem igaz vádakkal választást nyerni nem igaz országhoz vezet.
Úgyhogy marad - ha a Jobbikot nem akarja valaki - az LMP és az MDF - a bemutatott jelöltekkel ugye. Szóval ez így vicc!!!
Ezért mondható, hogy a FIDESZ az egyetlen kormányképes erő.
fakocka 2010.03.26 23:28:16
@jjulie: kicsit ttúl vagy pörögve, nem? Mondtam én, hogy OV adu ász? Csak azt mondtam, hogy Bokros nem politikus, és hogy ne keverjük már a dolgokat.