Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csülköspacal

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élve eltemetődött német katonák szinte ép tetemére bukkantak Franciaországban 94 évvel azután, hogy rájuk omlott a föld. Mindegyik abban a pózban volt, ahogy a halál utolérte. A német katonák az elzászi Carspach egyik mély árkában lapultak 1918-ban, amikor az antant…..
csülköspacal 2012.02.17 13:30:04
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
Szerkesztőségünkben gyakori vita, hogy melyik volt a legszebb kétütemű? A választás nehéz, de magam részéről a kéthengeresek felé hajlok. Olyanok jutnak eszembe, mint az Ossa Yankee, amely a spanyolok amerikai exportra készített, rendkívül arányos motorja volt. Azonban ha lemegyek…..
Kezembe akadt a legforróbb sztártitkok magazinja, a Hot!, címlapján az olvasódöbbentő szenzivel: Liptai és Kozsó titkolják, hogy valaha viszonyuk volt. Vov. Évek óta vártam már egy jó kozsós hírre, ő az az ember, akivel kapcsolatban egyszerűen minden, de minden érdekel, nem csak…..
csülköspacal 2010.04.08 19:35:10
@Bambino: teljesen igazad van, nem csak jogaik vannak hanem kötelezettségeik is ugyanúgy mint mindenkinek aki egy társadalomban együtt akar élni a másikkal !!