Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mzd

0 bejegyzést írt és 362 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatjuk a YourLook rovatot, melyben az általatok beküldött fotókat mutatjuk be a HeStyle olvasóinak.Ezúttal a Martin nevű olvasónk által beküldött őszi összeállítást láthatjátok, mely javarészt a Zara idei őszi/téli kollekciójából készült.Hogy tetszik?..
A Gucci kínálja ezt a "hegymászó bakancsot". Itt érezzük azért az ellentétet: szerintünk ember nem lesz, aki ebben nekivág akár a legkisebb hegynek is. Ez a bakancs feltehetőleg kizárólag nagyvárosok márványköves utcáit fogja koptatni, tulajdonosa pedig büszke lesz…..
mzd 2011.11.03 15:54:12
@geucsa: Nem mindenre, azt hiszem, hogy az akciósokra ez most nem vonatkozik.
Mai eldöntendő kérdésünk az egykor énekléssel, ma már inkább színészkedéssel próbálkozó Justin Timberlake-hez kapcsolódik.A sztár nemrég az "In Time" című film premierjén vett részt Hollywood-ban, ahol egy világos camel színű öltönyt választott öltözékéül,…..
Na ez túlmutat még a legvadabb halloweeni jelmezeken is... Műköröm macskáknak és kutyáknak! Egyébként nem elsősorban "szépészeti" céllal árulják, hanem az ártalmas vakarózás, ill. kaparás ellen, a bútorok és a padló védelmében. Meg persze, hogy a gazdit is minél…..
Mikor először voltunk Boston belvárosában, meglepődve és jóleső érzéssel fedeztük fel, hogy a Liberty Square-en egy kellemes kis parkosított téren van egy 1956-os magyar forradalom emlékére állított emlékmű, Hollósy György alkotása. Azt hiszem, én nem fogom megérni, hogy egy…..
mzd 2011.10.24 13:48:08
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Ugyanígy tettem én is :-)
Család távolsága miatt én Mansfeld Péter két szobrához és a Pethényi úti kopjafákhoz látogattam ki.

@Roy: Ezt most pártoktól függetlenül írtam! :-)
- Ma van az Elmaradt Munkaszüneti napok világnapja.- 1968. október 23-án rakták ki Harry Okutembe albán brácsást a Beatlesből. A zenésznek a John Lennonnal való folyamatos alkotói viták miatt kellett mennie.- 8 éve lett öngyilkos az első klónozott rája.A nap…..
2perc.blog.hu..
mzd 2011.10.22 22:08:13
:-D
Onlinemarketing blog Álhírvírus 2011.10.21 09:37:00
Ma reggel félig még alvó állapotban belefutottam valahol egy hírbe, miszerint "Meghalt Dargay Attila".  Rutinosan megnéztem az Index.hu-t, ott nem volt hír, de ugye még reggel volt, gondoltam elaludtak, így aztán bepötyögtem Twitteren és megírtam. És... kiderült,…..
A Givenchy 2012-es tavaszi "sminkötletét" láthatjátok az alábbi kevésbé szép modellen. A lényeg, amiért úgy gondoltam, hogy ez a kép említésre méltó, az a lány szeme alatt látható érdekesség. Két fényes szív forma díszíti a lány szemét, amit így, ebben a…..
A kérdés nyitott, de tény, hogy a Tesco-s ruhák árban igencsak versenyképesek. Ráadásul a csakis ott elérhető F&F márka mindent megtesz, hogy a fent említett előítéleten változtasson. Bevallom őszintén, mivel én nem vagyok egy "nagybevásárlós" típus, a márkával…..
Öt darab kétjegyű nyerőszámot húznának, ebből raknák össze a húzás sorrendjében a szerencsés vesztes adószámát. A lottózás magyarországi hagyományait igyekszik meglovagolni a kormány legújabb akciója, jelentette be hétfő reggel Matolcsy György. Ezentúl minden héten 400…..
mzd 2011.10.03 14:53:01
Subba MR2 Petőfi 2011.09.30 12:07:22
mzd 2011.09.30 13:59:19
Bérlő: Coca-Cola HBC Magyarország Bérlő profilja: Élelmiszeripar Irodaház: Saját irodaház, Dunaharaszti   Alkalmazottak száma: 325…..
mzd 2011.09.20 09:05:29
@mbemba: Nem :-)
Marios Schwab 2012-es tavasz kollekciója az erőteljes, igazi film noir-os és neorealista mozis végzet asszonyát idézte meg. A negyvenes évek szabását és a Betty Bacall hajat viselő modellek feketében, púderrózsaszínben és mályvában vonultak…..
Jeremy Scott nemrég New York-ban mutatta be legújabb, 2012-es tavaszi/nyári kollekcióját a nagyközönségnek. A tervező nem okozott csalódást és a tőle már jól megszokott kissé polgárpukkasztó, őrült és hordhatatlan kollekcióval vág neki a jövő tavaszi szezonnak. A kollekciót…..
A kereskedelmi csatornák és az országos bulvárlapok soha semmilyen módon nem működtek együtt, a tévék nem időzítik történeteiket az újságok lapzártáihoz, a lapok pedig nem álcázzák saját értesülésnek a tévéktől átfaxolt sajtóanyagokat. Ez a tétel különösen igaz a…..
mzd 2011.09.18 12:42:53
Bevallom, még életemben nem hallottam a Liget Köztársaság Egyesületről, pedig érdekes társaság lehet, hisz a közgyűlésein Szőcs Géza Bojár Iván Andrásként viselkedik. Csak míg egy arculati tanácsnokot azért fizetnek, hogy vad és eredeti dolgokat mondjon, hogy aztán…..
Laptop táska kedvenc kiegészítő márkánktól, a Maison Martin Margielatól. A színe gyönyörű, a részletei fantasztikusak, strapabírónak, tartósnak tűnik és nagyon kéne. Sajnos elég valószínű, hogy a laptopom sosem fog belehuppanni ennek a táskának a puha bélésébe, így marad…..
   Utca- és életképek az 1941-42-es New York-ból egy indianai fotós, Charles Weever Cushman jóvoltából. A 70 évvel ezelőtti színes felvételek akkoriban még ritkaságszámba menő, méregdrága Kodachrome filmre készültek.…..
 A mai YourLookban Zoltán mutatja meg nekünk kedvenc szettjeit. Ősszel a boltok kínálatának egyik szereplője az okkersárga (mustársárga) szín, amit a nadrágon láthattok. Ezt Zoltán remekül kombinálta halvány kék, szürke és fekete színekkel. Nekünk tetszenek ezek az…..
Újabb epizódhoz érkeztünk a gigadrámai zenés reality válogatásos szakaszában, lássuk, sikerül-e űberelni a múlt hetit. A Négyek ezúttal 4 sötét száguldó Seattal érkeznek, hogy fantomkép formájában realizálódjanak a színpadon. Remélem, egyszer tényleg bedobnak majd…..
 Szépülni nemcsak otthon, a négy fal között lehet és a szalon sem kötelező. Hordjunk maszkot az utcán! Kit érdekel, hogy mit szólnak hozzá a népek? (És ugye így az ember a bulvárnak is  szolgáltat némi muníciót.) És hogy Cher nem különösebben szívbajos egy…..
Subba Sötétség birodalma: Vatera 2011.09.08 21:19:00
Vegyé könyvet Sötétéktől! Lá ag iskolában! Gratuláció, taps! Bele se kellett volna írni a leírásba, hogy Nem volt használva...
mzd 2011.09.08 22:31:13
HeStyle Bakancslista #2 2011.09.06 09:00:00
 Tavaly decemberi "bakancslistánk" folytatásaként nézzük, hogy idén mennyit változott a kínálat e téren! Ezúttal a Topman, a Vagabond, az Asos, a Mr Porter és a Zara kínálatából válogattunk. Egészen terjedelmes lett ez a lista, a bakancsok nézegetésével bizony repül az idő,…..
mzd 2011.09.07 18:21:49