Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamy16

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig jól jön egy-két behúzott gomb. Nem csupán gombolásra lehet használni, hanem díszítő elemként is. Horgolt vagy selyem virág közepére is varrhatjuk, aztán táskára, neszeszerre dísznek, vagy akár ékszert is készíthetünk belőle. Ha a hátoldalán található műanyag (vagy…..
Tamy16 2011.08.08 18:43:26
A horgolást szerintem nem lehet megunni és abbahagyni. Ha van egy kis pihenőidőm akkor előveszem, hogy a kezem addig se álljon. Olyan jó minták vannak,hogy nem lehet őket meg nem horgolni.Kedvcsinálóként megosztok egy pár képet. Ha segítséget kérsz az elkészítéshez akkor írj!..
Az interneten nézelődve találtam ezeket a fotókat, és nagyon megtetszettek. Érdekes ötletnek találom a műanyag kanalak ilyen felhasználását. Nyilván a kanalak minőségétől is függ a virágok kinézete. De bátran lehet próbálkozni, és a vízre téve még csak el sem merül, mivel…..
A kreatív emberek oldala Mozaik 2009.11.11 15:50:00
Már untam, hogy nincs kész a konyhám, ezért elhatároztam, hogy megcsinálom. Igazán a megfelelő szín kiválasztásában sem voltam biztos, nem tudtam milyen szinű, formáju csempe lenne a legmegfelelőbb, ezért a legolcsóbb, és szerintem a legszebb megoldást választottam.Körbejártam…..
Tamy16 2011.08.18 15:34:26
Ezt a táskát a lányomnak varrtam. A mérete alkalmassá teszi, hogy akár iskola táskának is lehessen használni. Készítheted bőrből, textilből, farmerből, vászonból. Ez műbőrből készült.Ha szeretnéd te is elkészíteni, levélben elküldöm neked a szabásmintát. Ide írj...
Egyik kedvenc hobbim a gyöngyfűzés. Több évvel ezelőtt történt, amikor a karácsonyi vásáron megláttam, hogy a gyöngyfűzés nem csak a népi nyakláncok készítéséről szól. Gyönyörűszép, modern, bármihez felvehető, minőségi alapanyagokból készült, egyedi ékszerekkel,…..
Úgy látom, hogy nem csak nekem tetszenek a selyem rózsa kitűzők. Kívánságotok szerint most megmutatom, hogy én hogy csinálom őket.Először is ki kell választani, hogy milyen anyagból szeretnéd. Az erre alkalmas anyagok: organza, selyem, muszlin, tüll, csipke....Lehet mintás vagy…..
Fehér pamut vásznakat nagyszerűen lehet festeni, batikolni.A mellékelt videó ötleteket ad, hogy hogyan tudjuk az anyagot mintázni. Bátran lehet próbálkozni több színnel. A használatok kívüli lepedők, régi ágyhuzatok kiválóan alkalmasak a próbálkozásra.Az így megfestett…..
Tamy16 2011.08.08 18:42:37
Színes fonalból vagy akár egyszínűből is elkészítheted ezt a karkötőt. A videó megmutatja azokat az egyszerű lépéseket, csomózási módszereket amivel elkészítheted. ..
Ebből a videóból megtanulhatod, hogy hogyan tudsz egyszerű újságpapírból dekoratív koszorút vagy ajtódíszt készíteni. Olcsó alapanyagból egy kreatív ötlettel egyedi dísztárgyat készíthetünk. Kisgyerekek is nyugodtan nekiláthatnak. Az alapanyag is szinte ott van a…..
Találtam egy nagyon aranyos kis kaktuszt, amit tűnemezeléssel bárki elkészíthet. Egyáltalán nem bonyolult, még akár gyerekek is megpróbálhatják, ha tudnak bánni a nemezelő tűvel. Egy kevéls gyapjú kell hozzá, és egy nemezelő tű.A kaktusz elkészítése itt található,…..
Tamy16 2011.08.08 06:15:15
Ahogy közeledik a tél, annál nagyobb a valószínűsége, hogy gyertyák gyújtunk a hosszú estéken. Lehet, hogy csak a hangulata miatt. Nekem nagyon tetszenek a különleges gyertyák. Egy-egy darabot sokáig őrizgetek mire "feláldozom" és meggyújtom.Ezeket a gyetyákat Martha…..
Nem tudom, hogy a képről kitalálod e, hogy miből készült a következő nyaklánc.Mert én nem igazán jöttem rá első ránézésre, hogy ez bizony tökmagból készült.Egy kreatív társunk készítette. Ha meg szeretnéd tudni, hogy hogyan is készül akkor kattints ide.Ajándéknak is jó…..
Kaptam egy megrendelést, hogy készítsek egy asztali díszt, kagylókkal díszítve, mert aki kapja, az szereti a kagylókat. A kiválasztott tárgy a fakanáltartó lett.Lecsiszoltam, lefestettem, szalvétával díszítettem, majd kagylókat ragasztottam rá. Ez lett a végeredmény...
Nagyon tetszik ez a takaró. A régi megunt ruhákból tökéletesen meg lehet csinálni. Érdemes a turkálókba is körbenézni, mert fillérekért olcsó alapanyaghoz juthatunk. Az elkészítése szerintem egy kezdőnek sem jelenthet akadályt. Akár más színekkel is érdemes próbálkozni. Ha…..
A karácsonyi készülődéshez hozzátartozik az ajándék készítés is. sokkal személyesebb tud lenni egy készített ajándék, mint egy vásárolt. A gyerekek is szívesen vesznek részt ajándék készítésben, és apróságokból is lehet ajándékot készíteni. Most adnék néhány…..
Tamy16 2011.08.07 22:59:46
Ez a technika nem annyira ismert, mint amennyire könnyű. Ezt a képet kb. egy perc alatt lehet elkészíteni, és bárki meg tudja csinálni. Lehet, hogy elsőre nem fog sikerülni pont ugyanígy, de nem lehet elrontani.Óvodás gyerekek is gyöngyörű tájképeket tudnak "vasalni".…..
Tamy16 2011.08.07 22:14:54
Csak egy szál rózsa is lehet szép ajándék. A gyöngytől is függ, hogy milyen lesz. Aprószemű gyöngyből, vagy teklából, fehérből vagy…..