Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trollihunti

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy őszinte legyek, még nem nyomoztam le teljesen, hogy ez valami buherált fotó, hoax, vagy egyéb oltás. Állítólag a faszbookon pózerkedett a nyertes szelvénnyel a tag. Összevissza osztogatja is tovább mindenki a képet, meg persze az észt is mellé. Konkrétabb linket persze meg…..
Trollihunti 2014.07.21 16:21:19
Sziasztok! Jó hosszú kihagyás után jelentkezem ismét, elnézést érte.Mint az bizonyára feltűnt, megérkezett a 4.0.1-es patch, ami "kicsit" megkavart minket.Ez a bejegyzés CSAK a 80 szintű raideléssel, talentekkel, gemeléssel fog foglalkozni, és az ElitistJerks-en…..
Sziasztok és Boldog Húsvétot!A mai epizódban az flaskákról, elixirekről, kaja buff-okról és hasonlókról fogok mesélni.Sokan nem törődnek ezekkel, pedig 300dps különbséget is jelenthetnek. Ki lehet számolni, hogy 10 és 25 fős raidekben ez mennyi plusz DPS-t jelent a raid…..
Hunter PvE kisokos UI, addonok 2010.04.03 09:58:00
Sziasztok! Kicsit régen írtam ide, de költözünk melóhelyestől így a 3 napnyi pakolásázs után (és közben sem) nem nagyon volt energiám összerakni bármit. :) De itt a hétvége, szóval bemutatom az UI-mat, leírom, hogy milyen addonokat használok, mik segítenek legtöbbet a…..
Trollihunti 2010.04.03 12:07:30
Van egy nagyon szép és hasznos Addon pack a www.maelos.com/ oldalon,képek is vannak,hogy néz ki!Ha a wtf mappát is bemásolod akkor nem is kell állítgatni az adonokat!