Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiroko

95 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A címet csak egyféle képen lehet értelmezni! A JapanLeague.blog.hu mától megszűnik. Sajnálom,hogy körülbelül 3 hétig nem írtam semmit és még a beígért dolgokat sem teljesítettem. Nagyon sok vizsgája volt mindenkinek,még nekem is. 2 hétig folyamatosan csak a tanulás.…..
  Heyo! Remélem mostanra már mindenki kijózanodott és már csak a másnaposság hatása alatt vannak! Elérkezett egy új év és elérkezett a Motto To LOVE-Ru 2. évadának befejező része is:) Most végre kiderül,hogy mi is fog történni Lala,Haruna és Rito között. Nem…..
                                                 Boldog Új Évet!^^Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek és remélhetőleg jövőre is nézitek majd a…..
 Figyelem! A most következő videó miatt nem vállalok felelősséget,ha netán bármi bajotok történne!   Mielőtt megnéznénk e remek művet(pfff...röhögés...),előtte el kell mondjam,hogy hajnaltájban rákerestem egy "olyanszarhogymármuszájmegnézni"videóra,amitől…..
S4 League és Japan! Cencoroll OVA 2010.12.28 20:03:54
Heyo! Hajnalba ígértem nektek,egy OVA-t. Na igaz,nem délután kaptátok meg,(mert 5-ig aludtam^^")de viszont most megkapjátok. Az OVA neve Cencoroll! Nekem már egy jó ideje megvan,de még csak most jutott eszembe,hogy nektek is megmutassam^^" A Cencoroll csak 1 részes,szóval ne…..
S4 League és Japan! Chaos Head! 2010.12.28 00:13:44
 Heyo! Bocsi,hogy 2 napig nem voltam,csak hát volt pár elintézni valóm, és mikor hazaértem,hulla fáradt voltam. Aztán ma elkezdtem azon gondolkodni, hogy milyen új anime legyen a listán,amit nézhettek...hosszas keresés után ráakadtam most este! Chaos Head! Egy olyan anime,ami ez…..
  Ohayou!  Igen,nekem már reggel van,vagyis az igazat megvallva még este,de már-már közelítünk a reggelhez. Hajnali fél 4 múlt 6 perccel,amikor ezt írom nektek,de örömmel,mert egy régi ismerősre találtam rá a Youtube nagy világában. Tudom,hogy Én mondtam nektek,hogy…..
 Hali! Itt az új anime trailer-e;)  ..
S4 League és Japan! S4 League 2010.05.02 13:19:01
 Nos,mivel nem csak sima japánfan blogot csináltam,hanem kiemeltem egy játékot a sok közül,ezért most arról is szeretnék írni=D Az S4 League egy MMOFPS,amit ugye bár mint az összes többi MMO-t neten kell játszani,így hát ezt is! Az S4 League egy csapat játék! Nincs benne…..
Hiroko 2010.12.22 20:43:16
@PlasticXX: Köszönöm a kiegészítést és bocsi,hogy csak most írok ide,csak hát mint már mondtam nem olcsó egy lap-top töltő...és remélem megjavult már a játék,de szerintem talán egy letöltetlen patch lehetett,amit azért nem értek,mert ha van új patch,akkor azt alapból letölti:S mind1... remélem megjavult és még mai napig játszol vele:) ha igen,akkor sok sikert a játékhoz és amint lesz egy kis időm (mert hát visszatértem a bloghoz) én is megyek egy új karakterrel,mert az előzőt elrontottam^^"
S4 League és Japan! Visszatértem! 2010.12.22 19:58:52
  Heeeeeeeyoooooooo!Itt Hiroko beszél,a Föld nevű bolygórol. Üzenetem lényege,hogy... *köhhöm-köhhöm* VISSZATÉRTEM! Bocsánat,hogy kb. 5 hónapig egy ***** szót nem írtam,de elég drága egy lap-top töltő. De szerencsére (5 hónap után) az egyik ismerősöm ingyen…..
Heyo!Bocsi,hogy sok ideje nem voltam,es ez tovabbra is igy marad...mivel elromlott a laptop toltoje:S Ami ayt illeti,most is mas geperol irok...mind1...majd ha megint leszek,akkor azt eszreveszitek:) na most megzek es meg 1x bocsi..
S4 League és Japan! Nyerteeeeeem! 2010.06.21 15:58:46
 Heyoooo!Emlékeztek arra,amikor kiraktam egy Bookline felhívást?! Na és Cb2 mondta,hogy ez 1 raklám,de szerintem max. 1 reklám belefér az oldalon,és eleve nyerni akartam,és mit ad Isten(kedves ismerősöm =D )?! Na mit?! Nyeremééényt!=D A Nyeremény 10 db 5000 Ft-os könyv utalvány…..
 Heyo! Láthattátok,hogy napokig nem voltam.Ennek az az oka,hogy kerestem játékokat amiket be tudok mutatni,és találtam is 1-et,ami nagyon jó,csak amikor fel akartam venni a dolgokat,akkor beszart a hypercam,és a fraps meg el se indul most már:S Aki tudna ajánlani videó felvevő…..
 Heyo! Bocsi,hogy napokig nem írtam,de volt 1-2 dolgom...mint példáúl felmenni a Fusion Fall-ra,mert végre ingyenes lett^^meg még sok más dolgom is volt...De most bepótolom az Ichigo 100% részeket és holnap folytatom a Bleach bombát,amivel végre eljutunk majd a 100. részig,és ha…..
 Heyo!Mégis úgy döntöttem,hogy adok neketek új animét,tudnék is 2-t,de azok elég brutálisak=D De mondjuk ennyi "romantikus" anime után,lehet,hogy pont ez kéne nektek! Igen! Akkor holnap nekiállok és elkészítem az új anime trailerét;) Na bye;)..
..
Heyo! Bocsi,hogy ma már nem fogok több Bleach részt felrakni,de megláttam,hogy ma felrakták a To LOVE Ru többi részét(!!),így hát szeretném,ha ezen az esős napon,inkább befejeznénk,a To LOVE Ru-t;) Bocsi!!!! Amúgy addig nem lesz új anime,amíg az Ichigo 100%-ot nem fogom…..
Ohayou! Tegnap ígértem egy Bleach bombát,hogy az miből is áll,hát semmi másból,mint a Bleach 41. részétől,a 100. részig;) Hozzatok magatokkal egy kis nassolni valót,és dőljetek hátra a székben,majd kezdjetek bele a mai semmit tevésbe;) Jó…..
S4 League és Japan! Új rekord! 2010.06.20 21:41:47
 Heyo!Most este játszottam egy picit a CSO-val,és megdöntöttem a rekordomat,köszönhetően,a kimagasló profizmusomnak,és,annak,hogy egy picit laggoltam,ami azt jelenti,hogy én rendesen látom a játékosokat,de ők szaggatva látnak engem:D Na eddig 10 perc alatt 7 embert öltem(ez volt…..
 Heyo!Még az egyik nap találtam egy hátteret,ami elég poénos ahoz,hogy kikerüljön az oldalra=D Leginkább a windows xp-re és windows 7-re jó mint háttér;) Tessék csak meg szemlélni;)..
S4 League és Japan! A nap képe 2010.06.19 17:14:40
Heyo!Találtam egy elég érdekes képet,egy weboldalon,amit muszáj megmutatnom nektek=D Balról kezdem a neveket: Miku,Kona, és "L" =D ..
 Heyo! Itt van nektek,az Ichigo 100% 8. és 9. része;) Enjoy! ..
 Hupsz! Hááát..őőő...na szóval...őőő...hát igen...szóóval...az a baj,hogy..őő..túl sokat játszottam a CSO-al,őőő...ezért...őőő...most vettem észre,hogy..őő..már megjött a To LOVE Ru 19. része...hát akkor tessék csak megnézni =D ..
 Heyo! Megérkezett a To LOVE Ru 18. része ;) Jó szórakozást hozzá;) ..