Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elvaltam.adminja

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történet egy fiúról, aki átesett a ló másik oldalára. Kezdetben példátlanul hűséges és az egész élete a barátnőjéről szól, majd egyik napról a másikra elkezd trófeákat gyűjteni, és nagy kanállal falja a nőket. Most megtudhatod, hogy minden hősszerelmesben egy…..
A lány a fiúkat hülyíti a fiúk meg őt? Nehéz eldönti, hogy ki szerelmes igazán és ki nem akar mást, csak szexet. Kép innen. A történet meglehetősen egyszerű, mégis rengeteg érzelmet váltott ki belőlem. Volt itt könny, nevetés, szánalom és még ecsetelhetném.. Tehát, a…..
elvaltam.adminja 2010.03.26 18:45:14
A női gént 2db x kromoszóma alkotja a férfié egy x és egy y. Az y kromoszóma az x ből jött létre, és míg az x több ezer fehérjéből áll, addig az y az évek során lebutult 70 fehérjére. A 2db x kromoszóma az evolúció biztonságos tartópillére. Nagyon lassan változik, mivel…..
elvaltam.adminja 2010.03.26 18:46:15
„Ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki..." – meséli következő posztunk szerzője, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. A hibát magában keresi, ugyanis megfigyelte, hogy amióta elégedett magával és jól érzi magát a bőrében, az erősebb…..
elvaltam.adminja 2010.03.26 18:43:29
Elváltunk,most mi lesz? Egy 2010.03.26 16:54:00
Mindenkinek van egy párja...de az emberek elválnak.Ki igy,ki úgy! Ha veled is elöfordult már ilyen,vagy a közvetlen környezetedben,ragadj billentyüzetet és oszd meg velünk!A történetet az alábbi cimre várjuk:elvaltam@altavizsla.hu..